OVEN
Če ste samski in še iščete tisto posebno osebo, se bo danes lahko zgodilo nekaj nepričakovanega. V vsakem primeru pustite sramežljivost doma, saj bi vam bila na kulturnih prireditvah samo v napoto.

BIK
Poskušali boste razjasniti neke nesporazume in končno priti stvarem do dna, vendar bodo vaša vprašanja ostala brez odgovorov oziroma brez dovolj podrobnih pojasnil.

DVOJČKA
Pred vami je burno ljubezensko dogajanje. Razvedele se bodo določene informacije, ki vam bodo odprle nepričakovane možnosti. Ne bojte se pustiti nečesa za seboj.

RAK
Bodite vztrajnejši. Ponosni ste na svoje nekdanje dosežke, toda življenje gre naprej in zastaviti si morate nove cilje. Storite več za reševanje nesmiselnega nesporazuma.

LEV
Resno boste razmišljali o svoji finančni prihodnosti. Kljub občasnim vzponom in padcem boste imeli na finančnem področju srečo. Prav tako v ljubezni, kjer boste zelo sproščeni.

DEVICA
Stvari vam bodo šle gladko od rok. Predstavili boste kar nekaj kulturnih novosti, zaradi katerih boste želi odobravanje tistih, ki vas zelo dobro poznajo in spoštujejo.

TEHTNICA
V pravem trenutku se boste znašli na pravem mestu. Dogajanje se bo premaknilo z mrtve točke in vam končno omogočilo, da boste začeli uresničevati svoje načrte.

ŠKORPIJON
Prijetne besede bodo tiste, ki prinašajo osebni napredek in duhovno rast. Na mnogo zadev boste morali pogledati iz drugega zornega kota in tako najti odgovore.

STRELEC
Prekinili boste neko sodelovanje, kar bo za vse vpletene veliko presenečenje. Marsikdo vas bo obtoževal za škodo, ki bo nastala. Naj to v vas ne vzbudi slabe vesti.

KOZOROG
Danes boste zelo natančni in prav vse boste želeli imeti pod nadzorom. Ker pa se to ne bo uresničilo, boste nadvse živčni in zaskrbljeni ter tudi precej nesamozavestni. Ne smete biti preveč kritični.

VODNAR
Zvezde vam bodo zelo naklonjene v reševanju družinske dinamike in pri vseh oblikah odnosov. S svojim znanjem in modrostjo boste znali pomagati okolici.

RIBI
Če ne boste popolnoma iskreni, vas bodo spregledali in vaš načrt bo padel v vodo. Najbolje bi bilo, da priznate, če ste v zadnjem času naredili manjšo napako.