OVEN
Imate izjemno intelektualno moč, manjka pa vam fleksibilnosti v čustvih. Če se vam bo danes kdo zaupal, ga boste verjetno pretrdo in prehitro postavili na realna tla.

BIK
Stvari bodo tekle gladko in pričakujete lahko hiter napredek. Zvečer boste nedvomno imeli dovolj razlogov za veselje, saj se vam bo zgodilo nekaj presenetljivega.

DVOJČKA
Prijatelji bodo tisti, ki vam lahko pomagajo na morebitnih razpotjih. Odločitev ali boste pomoč sprejeli ali ne, bo samo vaša. Pomembno bo, da boste pričeli uživati in se predajati čarobnosti življenja.

RAK
Vaša dobrodušnost bo navdihnila nekoga, da bo za spremembo manj sitnaril. Posledično bo tudi napetost v okolici nekoliko popustila, lažje se boste zbrali.

LEV
Simpatična energija bo tista, ki vam bo koristila. Tako se bodo ljudje v vaši družbi odlično počutili. Po planetnih energijah je razbrati, da se boste znali dobro prilagoditi.

DEVICA
Danes vam bo uspelo zelo jasno izraziti, kar mislite. Prav tako boste razumeli, kaj drugi želijo od vas, zato bo današnji dan odličen za delo v skupini.

TEHTNICA
Ob pomanjkanju zbranosti trpi vaše delo. Nečesa nikakor ne morete izpolniti. Popoldne si vzemite več časa zase in za vse vaše zasebne zadeve. Tako boste tudi pregnali utrujenost.

ŠKORPIJON
Pazite, da se boste znali zaščititi pred tistimi, ki vam le mečejo polena pod noge in ne znajo sprejeti vaših predlogov na umirjen način. Zvečer prihaja dobra volja.

STRELEC
Predčasno boste nekaj končali. Izkoristite preostali čas za poslovna vprašanja in načrtovanje vaših stroškov. V kratkem vas bo presenetil večji finančni zalogaj.

KOZOROG
Zasnovali ste odličen projekt, ter se držali navodil zato pričakujte povišico ali celo napredovanje. Zaradi trenutnih razmer boste sadove svojega dela poželi z zamikom.

VODNAR
Ne boste ravno prekipevali od delovnega elana, premorete pa dovolj odgovornosti, da boste poskrbeli za tekoče zadeve, ki vas lahko obremenijo.

RIBI
Danes bodite spontani. To vas bo rešilo iz marsikatere zagate, tako na službenem kot na zasebnem področju. Poleg tega boste v vse dogajanje vpeljali več sproščenosti.