Napoved

Horoskop za torek, 5. februarja

W.Y.
5. 2. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Prejeli boste neugodno informacijo, ki pa naj vam ne pokvari vaših čudovitih občutkov. Počakajte, da boste izvedeli celotno zgodbo v ozadju, šele takrat se boste lahko odločali.

BIK
Preverite, ali je pravi trenutek, da razlagate prijateljem in znancem o svojih načrtih. Morda so še vedno prepričani o svojem in vam ne bodo dali ustrezne podpore.

DVOJČKA
Storite nekaj novih ljubezenskih korakov, ki vas bodo dvignili in dopolnili, še posebej tiste, ki ste zelo osamljeni. V nasprotnem vam bo žal, ker imate veliko energije.

RAK
Nekdo, ki je za vas pomemben, vam je sicer vdan, vendar bodite kljub temu nekoliko bolj previdni. Obeta se vam zanimivo prijateljstvo, morda tudi druženje, ki lahko preraste v kaj več.

LEV
Danes boste močno osredotočeni na nekaj zanimivega in nenavadnega. Od vašega mnenja bo namreč veliko odvisno, zato poskusite odgovoriti bolj diplomatsko.

DEVICA
Čutili boste, da trenutek ni pravi, da bi delili svoje poslovne načrte, kar ne pomeni, da vanje niste prepričani. Tokrat boste premislili, komu boste zaupali, saj ste negotovi vase.

TEHTNICA
Ne ocenjujte nekoga le na podlagi prvega vtisa, saj se lahko tudi vi zmotite. Stvari so drugačne, kot jih vidite trenutno in obstaja še veliko podrobnosti, ki vas bodo presenetile.

ŠKORPIJON
Delo je vaša šibka točka, še posebej, če ste se odločili, da boste uživali. Kljub temu se vse lahko reši, morda s pomočjo nekoga, ki razume vaš pogled na svet in se vrača v vaše življenje.

STRELEC
Vzemite si nekaj več časa zase in preprosto uživajte v življenju. Ne boste preveč navdušeni nad tem, kar se dogaja v službi, toda ničesar ne morete spremeniti.

KOZOROG
Naredite kakšen novi korak, posebno v ljubezenskih odnosih, ki nimajo prave oblike. Ne bo vam žal, saj boste končno začutili prave energije in dober občutek.

VODNAR
Držite se znanega okolja, saj boste nekoliko zmedeni. V službi boste najbolj učinkoviti in tudi počutili se boste zadovoljno, saj se bo skoraj vse odvijalo v vaši smeri.

RIBI
Za vse potrebujete veliko časa, da se resnično zberete, kar bo nekoga razjezilo. Zmanjšajte pričakovanja, le tako se vam bo posrečilo doseči svoj težko pričakovani cilj.