OVEN
Nekomu boste končno pokazali, da ga pogrešate. Vajini skupni trenutki so dragoceni, vseeno ne hitite preveč, posebno če se pripravljata na uresničevanje velikega skupnega načrta.

BIK
Ljubezen bo danes zelo pomembna, saj se v ozadju končno nakazuje večja odločitev, ki vas bo privedla do sproščenega počutja in stabilizacije, po kateri hrepenite.

DVOJČKA
Polni boste ustvarjalne energije, zato ne dovolite, da bi jo zapravili za brezzvezne malenkosti in nesporazume. Pozanimajte se, kaj bi lahko storili glede večjega nakupa.

RAK
Nekdo se vrača v vaše življenje, vi pa imate dovolj moči, da bi se končno pogovorili o vsem skupaj in se soočili. Takšne situacije so lahko zelo vznemirljive in obremenjujoče.

LEV
Izkoristili boste vse svoje adute, potem počakajte na odločitev nekoga izmed vaših bližnjih. Morda bo prav to čakanje nekaj najtežjega, ker bi zadevo radi čim prej pustili za seboj.

DEVICA
Presenečate s spremembo počutja. Naenkrat se zapirate vase in ne boste odgovorili niti tistim, ki so nenehno v vaši bližini. Bodite bolj komunikativni in prodrite v ospredje.

TEHTNICA
Potrudite se in razložite partnerju celotno situacijo, brez pomanjkljivosti. Če vas ima res rad, bo razumel in vam pomagal doseči boljše počutje in zadovoljstvo.

ŠKORPIJON
Besede ne koristijo nikomur, če jim ne sledijo dejanja, zato se čim prej odpravite na soočenje in ne iščite slabih izgovorov, s katerimi bi samo poslabšali situacijo.

STRELEC
Na nekem področju že poznate vsa pravila, vseeno pa se morate danes, ko boste malce raztreseni podrediti močnejšim. Vsaj popoldne bodite čim bolj pogumni.

KOZOROG
Nekdo vam bo izredno pri srcu, čeprav morda nimate dovolj časa, da bi se mu ali ji posvetili. Ne dovolite, da bi vajino srečo načelo nekaj, kar naj bi za oba ostalo za vedno v preteklosti.

VODNAR
Z nežnejšim spolom se morda ne razumete tako, kot bi radi, vendar ste tudi sami krivi. Pustite, da ugibajo, kako se počutite in vas presenetijo s kakšno prijetno in koristno opazko.

RIBI
Danes bodo vaše misli usmerjene v željo po napredku in temu, da se končno pomaknete naprej. Najprej pa vsekakor razčistite s preteklostjo in se poskusite z njo soočiti.