Napoved

Horoskop za soboto, 2. februarja

W.Y.
2. 2. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Nekoliko bolj se posvetite telesni pripravljenosti. Koristilo vam bo več gibanja v naravi ali plavanje. Veliko veselja boste izžarevali v odnosih z dobrimi prijatelji.

BIK
Pretirana skrb je odveč, kajti stvari se za vas ugodno razpletajo. Če ne bo nepredvidenih okoliščin, boste zagotovo prvi prišli do cilja.

DVOJČKA
Med pogovorom s simpatično osebo se bodo netile iskre, a se bo vseeno dobro razpletlo. Še posebno za vas, saj ste v pričakovanju lepih energij.

RAK
Vaše dejanje, povezano s preteklostjo bo imelo precej drugačen odziv, kot ste sprva pričakovali. Vseeno se ne ukvarjajte s tem, saj le vi veste, zakaj ste tako ukrepali.

LEV
Zadnje čase se samski preveč posvečate vsem ostalim obveznostim, le svojemu ljubezenskemu področju ne. Skrajni čas je, da naredite nekaj tudi v tej smeri. Tvegajte.

DEVICA
Privoščili si boste dolg, sprostitev spanec. Gibali se boste med ljudmi, ki vas bodo prijetno presenečali, zato boste zelo srečni in pripravljeni na nove podvige.

TEHTNICA
Ukrepanje na lastno pest bi bila najboljša rešitev, a se lahko zaradi tega znajdete v hudih težavah. Bodite potrpežljivi in počakajte vsaj kakšen dan, morda dva.

ŠKORPIJON
Zaradi nakopičenih strahov se boste danes tudi v najboljši družbi težko popolnoma sprostili. Ves čas boste v glavi povezani s finančnim področjem, ki vas bremeni.

STRELEC
Ob različnih opravkih se vam nekoliko zatika, predvsem zaradi vašega neupravičenega strahu. To se vam po navadi dogaja takrat, ko delate več stvari istočasno. Nikar se ne prepuščajte trenutnim čustvom, nadaljujte vztrajno.

KOZOROG
Čeprav se po eni strani pritožujete, da vas prijatelji zanemarjajo, vam po drugi strani to tudi ustreza. Tako vam bo ostalo danes več svobode in časa zgolj zase.

VODNAR
Bližnjemu danes nikar ne postavljajte ultimatov, saj nimate nobenih razlogov za takšno ravnanje. Ali ste že pomislili, kako bi se vi počutili v njegovi koži.

RIBI
Glede na trenutne okoliščine bo najbolje, da se začnete nekoliko bolj intenzivno posvečati svojim finančnim in poslovnim zadevam, ki vas bremenijo.