Napoved

Horoskop za petek, 1. februarja

W.Y.
1. 2. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Nehajte razmišljati, da vas ljudje okoli vas ne cenijo. Prva stvar, ki jo morate narediti je, da postanete zadovoljni sami s sabo in prenehate obremenjevati .

BIK
S partnerjem se vam bo zgodilo nekaj lepega, da boste mislili, da sanjate z odprtimi očmi. Uživajte v vsakem trenutku in si ne delajte toliko skrbi za prihodnost.

DVOJČKA
Zelo boste veseli, kajti vse za kar ste si že dolgo časa prizadevali se vam bo končno realiziralo. Finančno ne bo velikih sprememb, bo pa prisotna stabilnost.

RAK
Umiriti se bo treba. Energije vas bodo primorale v praktične in urejene postopke, ki se vam bodo zdeli pretirano dolgočasni, vendar jim boste danes kos.

LEV
Marsikaj boste postavili nazaj v popolno celoto, seveda z novimi dodatki in pozitivno energijo. Z dobrimi dejanji si boste ustvarili stalnost in varnost.

DEVICA
Nobenih pretiranih sprememb ne bo, če si zanje ne boste prizadevali sami. Glede tega ni nobenih izgovorov in tam, kjer ste se že tolikokrat opekli, pač ne morete biti naivni.

TEHTNICA
Precej na jasnem si boste glede čustev, a to še ne pomeni, da bodo presenečenja izključena. Kot se rado zgodi, se bodo zgodila takrat, ko boste najmanj pričakovali.

ŠKORPIJON
Lahka, nežna in ljubeča energija, bo kot balzam za izčrpano dušo. Pozabili boste na dinamično preteklost in si dovolili nekaj lenarjenja in prijetne sprostitve.

STRELEC
Težko se boste v današnjem popoldnevu uprli skušnjavi, da se ne bi vključili v pogovor, ki sicer ne more imeti kakšnega posebno osvobajajočega epiloga.

KOZOROG
Malce razkošja si lahko privoščite, to vam še nikoli ni škodovalo. Če radi igrate igre na srečo, potem je zdaj primeren trenutek, da vplačate loto in upate na najboljše.

VODNAR
Znašli se boste v središču dogajanja, a naj vas ne zajame panika. Svojo vlogo, ki je niste najbolj vajeni, boste kljub temu uspešno opravili in se vsemu nasmejali.

RIBI
Pogovorite se z osebami, ki vas bremenijo. Vaša intelektualna moč je na zelo visoki ravni, zato jo izkoristite za nove podvige in zamisli. Ob vsem skupaj pa ne pozabite na svoje zdravje.