Napoved

Horoskop za torek, 29. januarja

W.Y.
29. 1. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

OVEN
Nečemu pripisujete preveč pomena, kar pa ne bo imelo večjih posledic. Tega se boste k sreči zavedali že dovolj zgodaj in prestavili nekaj, kar vas je obremenjevalo.

BIK
Malce si odpočijte in dajte prednost svojemu zasebnemu življenju. Prijatelji že nestrpno čakajo, da se jim posvetite in današnji dan, ko boste nasmejani, je več kot primeren za to.

DVOJČKA
Čas je pravi, da izrazite svojo željo po večji spremembi in nečemu, kar vas bremeni v notranjosti. Veliko ljudi se bo obračalo k vam po nasvet ali samo tolažbo.

RAK
Pri delu boste še naprej natančni in avtoritativni. Trdno ste se oklenili dela in prevzeli še dodatne obveznosti, v zameno pa ne boste zahtevali ničesar.

LEV
Časa za razmišljanje danes ne bo na pretek. Na delovnem področju ne cenijo dovolj vaših naporov! Povežite se z osebo, ki vam lahko pomaga, da se pomaknete stopničko višje.

DEVICA
V ljubezenskem razmerju se bodo pojavile težave, predvsem zaradi vašega nezaupanja in ljubosumja. Ne pozabite, upanje umira zadnje in razmišljajte bolj optimistično.

TEHTNICA
Radi bi vedeli vse vnaprej in po nepotrebnem skrbite. Spoznali boste marsikaj, pred čimer ste si prej zatiskali oči. Dan bo sproščen in predvsem zelo družaben.

ŠKORPIJON
Vaše misli bodo skozi ves dan obremenjene s službenimi zadevami. Izredno skoncentrirani boste morali biti, da se boste lahko izognili pozabljanju.

STRELEC
Vaša kreativnost in domišljija se bosta v današnjem dnevu razcveteli v razsežnosti. Čim več časa posvetite umetnosti in stvarem, ki vas veselijo in notranje bogatijo.

KOZOROG
Dobre priprave so vredne zlata, zato se boste danes ukvarjali le še s podrobnostmi. To velja tako glede študija kot potovanja, ki ga načrtujete že nekaj časa.

VODNAR
V ljubezni hrepenite po nedosegljivem, morda zato ker niste še pripravljeni na nekaj konkretnega, stabilnega in resnega. Danes se bo vse odvijalo izredno hitro.

RIBI
S trezno glavo premislite, analizirajte dogodke in šele nato se odločite. Ob koncu dneva boste vso svojo pozornost namenili ljudem, ki jih imate iz srca radi.