Napoved

Horoskop za ponedeljek, 28. januarja

W.Y.
28. 1. 2019, 06.30
Posodobljeno: 28. 1. 2019, 14.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Polni boste idej in zamisli, ki jih je vredno tudi finančno unovčiti. Vsekakor vam poleg kreativnosti ne bo primanjkovalo volje za sklepanje poslov, dodatni zaslužek bi vam lahko polepšal življenje.

BIK
Napredovali boste skozi delovne obveznosti. Odločna in temperamentna energija vam bo v pomoč v napornih situacijah. V ljubezni se boste vračali nazaj k prehojeni poti in obujali spomine.

DVOJČKA
V novem tednu se boste začeli zavedati novih obveznosti, ki vztrajno trkajo na vaša vrata. Nikar si ne dovolite, da se vas loti stanje nervoze, saj ste v takšni poziciji šibkejši in občutljivejši.

RAK
Danes pričakujte obisk osebe, ki vas bo prosila za nasvet. Pokažite dobro voljo in ji prisluhnite. Pazite na preplet ljubezni in delovnih nalog, saj se lahko zelo zakomplicira.

LEV
Čas je, da na ljubezenske težave začnete gledati kot na nekaj, kar naj bi pustili v preteklosti. Pred vami so zanimivi preobrati, močnejši boste in lahko se obrnete k novim priložnostim.

DEVICA
Mirno lahko za krajši čas izprežete vse skupaj, čeprav se bo malokaj rešilo samo po sebi. Spočiti pa boste vendarle lažje in učinkoviteje dosegali svoje visoke cilje.

TEHTNICA
Imate občutek, da se lahko odločate sami, toda ni tako. Pazite, še zlasti v ljubezni, kjer bi morali pokazati svoja čustva. Pri poslih se zavarujte, tudi v finančnem smislu.

ŠKORPIJON
Danes boste začutili, da je v vaši bližini nekdo, na katerega se lahko zanesete v vsakem primeru. Če želite zamenjati delo, je sedaj idealen čas za to. Novi cilji, ki si jih boste zastavili, so dosegljivi.

STRELEC
V delovnem okviru lahko pričakujete krajša potovanja. Sestankovanje in pogovori z nadrejenim vam danes ne uidejo. Čeprav se jim boste želeli izogniti, to ne bo mogoče.

KOZOROG
Nekatera prizadevanja se obrestujejo takoj, druga pa z zamikom. Ne bodite razočarani, če bo danes bolj malo rezultatov. Kljub temu ste na pravi poti, približujete se svoji zmagi.

VODNAR
Nekaj boste videli v povsem drugačni luči kot do zdaj, zato boste že dopoldne nekoliko mirnejši. Pomembna oseba bo prikimala, kar vas bo morda celo presenetilo in hkrati navdušilo.

RIBI
Zavedati se boste morali, kje so vaše meje in se jih držati. Naredite nekaj zase in se sproščajte, saj ste v zadnjem času pod velikim pritiskom, ki lahko ogrozi tudi vaše zdravje.