Napoved

Horoskop za nedeljo, 27. januarja

W.Y.
27. 1. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Nekdo se za vas zelo zanima, na vas prenaša dobro razpoloženje in v vas prebuja prijetne spomine. Vezani pa boste morali razčistiti s svojimi čustvi in rešiti zamere, ki jih imate do partnerja.

BIK
Ugotovili boste, da imate z neko osebo marsikaj skupnega. Veliko lepše vam bo v dvoje, pa naj gre za ljubezenske iskrice ali pa kakšno čisto praktično opravilo.

DVOJČKA
Nekdo bo na vaši strani, čeprav vam tega ne bo povedal takoj, ko se bosta srečala ali slišala. Tudi sami boste nekoliko zadržani, vendar bo na koncu pri obeh zmagala iskrenost.

RAK
Razmišljali boste o drastičnih spremembah, ki si jih zares močno želite. V ljubezni si boste vezani želeli premikov naprej, zato boste namignili partnerju več o svojih željah. Umirite se, saj se nikamor ne mudi.

LEV
Stvari danes ne vidite v takšni luči, kot v resnici so, kar vas jezi že nekaj časa. Začnite se zavedati, da je v ljubezenski igri meja med ljubeznijo in sovraštvom zelo tanka.

DEVICA
Še naprej boste iskali nekoga, ki bi vam lahko ponudil kaj več. Če si želite korenitih sprememb, se družite z zračnimi znamenji, ki vam lahko ponudijo več kot ostala.

TEHTNICA
Priznajte svojo napako in je ne ponavljajte. Res so se strasti že nekoliko razplamtele, vendar bo še veliko huje, če boste molčali vse do trenutka, ko vas bodo razkrinkali drugi.

ŠKORPIJON
Reakcije ljudi ne bodo vedno takšne, kot pričakujete, in nazadnje boste užaljeni ali celo prizadeti, pa še čas boste izgubljali. Prepustite se sebi, tudi če to traja dalj časa.

STRELEC
Čutili boste, da vas preteklost obremenjuje. Danes boste premišljevali o tem, kako zelo ste se spremenili tako na čustvenem kot na osebnostnem področju. Prav je, da se zavedate svoje osebne rasti, kajti ta vam bo prinesla uspeh.

KOZOROG
Samski boste preveč impulzivni. S takšnim vedenjem pa boste od sebe odgnali vse ljudi, ki jim nekaj pomenite, zato tudi ne pričakujte kakšnih posebnih doživetij. Tisti, ki ste v razmerju, pa ne pričakujte preobratov v vezi.

VODNAR
Več boste danes prejemali kot dajali. V večini situacij ne boste imeli nič proti, vendar velja ostati pri umirjenem odzivu tudi, ko boste prejeli kritiko ali zapleten nasvet.

RIBI
Čutili boste, da prehajate na področju ljubezni v nove dimenzije. Ujel vas bo prijeten občutek, ki vam obljublja več sproščenosti in hkrati prinaša harmonijo v vaše življenje.