Napoved

Horoskop za soboto, 26. januarja

W.Y.
26. 1. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Nova oseba bo prinesla novo energijo, ki ste jo pogrešali. To lahko pomeni, da se boste morali občasno odreči nekaterim stvarem, ki ste jih vajeni, ali se kako drugače prilagajati.

BIK
Zaupanje se ne razvije kar čez noč, zapomnite si to. Ne pričakujte preveč od sebe in od svojih čustev. Tudi neobvezna ljubezenska avantura je lahko danes odlična izbira.

DVOJČKA
Želeli si boste dobrin, ki vam trenutno niso dosegljive. Postavite se na realna tla, saj ne morete imeti vsega, po čemer hrepenite. Pri delu boste danes zagnani, saj je pred vami čas dokazovanja.

RAK
Ni vnaprej določenih odgovorov, to vas trenutno tudi bega. Istočasno imate občutek, da še ni izrečena zadnja beseda, in to vas pomirja, saj boste kmalu lahko ubrali pravo pot.

LEV
Danes bi bilo dobro, da naredite nekaj zase. Sprehodi v naravi vam bodo koristili. V duhovnem smislu ne boste smeli pozabiti negovati svojega notranjega otroka.

DEVICA
Prevevale vas bodo močne emocije, ki od vas terjajo hitre odločitve, vendar sami ne boste želeli ničesar narediti na silo. Močna intuicija vam govori, da ni čas za drastične spremembe.

TEHTNICA
Niste ravno mojster organizacije. Vaši načrti običajno temeljijo na prilagodljivosti in improviziranju, včasih tudi na sreči. Slednja vam danes žal ne bo najbolj naklonjena.

ŠKORPIJON
Raziskovali boste stare stvari in končno prišli stvarem do dna. Pri tem bo tako, da vam bodo v pomoč prijatelji in da uvidite, kaj vam je blizu in čemu ni tako.

STRELEC
Dogajanje je videti obetavno, vendar vam ne bo porinilo uspeha v naročje, če boste samo stali ob strani. Še vedno imate možnost, da se aktivneje vključite vanj.

KOZOROG
Dan je idealen za očiščevanje in iskanje višjih idealov, potrebujete nova prepričanja, ki vas bodo gnala naprej. Odkrili boste, da imate v sebi veliko zalogo moči, ki vas bo varno pripeljala tja, kamor ste namenjeni.

VODNAR
Nekaj vam še ni jasno ali zadeve preprosto ne sprejmete, čeprav v resnici gre za sprenevedanje, ki ni značilno za vas in vam zagotovo ne pomaga. Morda ste dovolili, da nekdo preveč vpliva na vas.

RIBI
Samskim bo zelo ugajala neka čustvena naklonjenost, ki jo boste dobivali od določene osebe. Vaša želja vas bo danes vodila realizacijo, zato zagrabite vse kar se vam ponuja.