Napoved

Horoskop za četrtek, 24. januarja

W.Y.
24. 1. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

OVEN
Vztrajate, čeprav nekako slutite, da bi morali izbrati drugačno pot. V ljubezni ste znova neodločni, bojujete se z ljubosumjem. Pazite, sicer boste zlahka naredili novo napako.

BIK
Danes vam bodo misli uhajale k ljubezni, zato pričakujte manjšo delovno storilnost. V finančnih zadevah boste končno nazaj na zeleni veji. Pazite, da ne pride do ponovnega poslabšanja.

DVOJČKA
Slutite, da bi odnos ali sodelovanje morali spremeniti, toda resnici na ljubo še vedno ne veste, kako. Posebno preseneča vaša neodločnost v ljubezenskih odnosih.

RAK
V ljubezni bo več romantike in nežnosti. Sprva boste svoje občutke nekoliko skrivali in se kasneje odprli, kot nežni cvet lotosa. Na delovnem mestu prihaja mnogo priložnosti.

LEV
Pohvala, ki je niste pričakovali, bo razbohotila vašo domišljijo in vas usmerila v popolnoma nove načrte. Se že vidite v novem blišču, a treba vas je posvariti, da ostanite na trdnih tleh.

DEVICA
V ljubezni boste zaskrbljeni. Če ste vezani, premislite, ali vam partner daje ali jemlje energijo. Pazite na zaužito hrano, saj se lahko pojavijo manjše težave s prebavo.

TEHTNICA
Če ste pri delu nezadovoljni, se pozanimajte, poskusite izvedeti, kaj vse bi lahko spremenili. Morda bo neogibna tudi krajša pot. Poiščite novo in drugačno priložnost.

ŠKORPIJON
Adrenalinski izzivi prinašajo neko novost in nove poglede. Tako boste znali uživati in kljub povečanemu delu boste poiskali navdih za naprej. Odločno boste stopali naprej po svoji poti.

STRELEC
Še vedno boste razmišljali o spremembah, ki jih želite doseči v svojem življenju, vendar se jih bojite. Osredotočili se boste na delo, saj trenutno ne čutite zadovoljstva.

KOZOROG
Tokrat je resnica boljša, kot vam morda deluje na prvi pogled, zato počakajte na še nekaj novic. Uspeh boste dosegli počasi in po ovinkih, vmes le nekoliko omejite stroške.

VODNAR
Potreba po čustveni in gmotni varnosti se bo nekaj kar vam bo dalo nov zagon. Od partnerja boste zahtevali določene stvari in vendarle bo bolj modro, da ga razumete med vrsticami.

RIBI
Vleklo vas bo med ljudi, kjer boste lahko mirno izražali svoje mnenje in delili svoje izkušnje. Potrebovali boste občutek sprejetosti, hkrati pa boste vztrajali pri svoji neodvisnosti.