Napoved

Horoskop za torek, 22. januarja

W.Y.
22. 1. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Vse se bo pozitivno izteklo, saj boste končno spregovorili o zadevi, o kateri ste dolgo molčali, tudi na čustvenem področju. Izkoristite popoldansko priložnost, ne čakajte.

BIK
Približala se vam bo nova oseba, ki ji boste pri delu nudili pomoč. Danes boste razočarani nad prijateljstvom, v katerega ste zaupali. Pazite na finance, saj vam uhajajo!

DVOJČKA
Pričakujte povečano harmonijo, skladnost in romantiko, ki vas bo sprostila. Glasba bo tista, ki vam bo koristila. Seveda si vnaprej postavite meje in bodite odprti za učenje.

RAK
Lekcija, ki jo morate osvojiti, je, da je potrebno zaupati. Že začetek dneva vas bo opomnil, da je prav poskrbeti za tiste, ki sami nimajo dovolj, kar vas bo napolnilo z noto dobrote.

LEV
Če ste se še včeraj osredotočali na manjše zdravstvene težave, se bo situacija danes izboljšala, zato bo z vsakim nadaljnjim dnem na zdravstveno področje stopilo več energije.

DEVICA
Poskusili boste na vsak način dokazati svoj prav, kar je v karieri dovoljeno, v ljubezni pa malce moteče. Tudi pri nakupih ste neustavljivi in enostavno vas marsikaj kar preveč mika.

TEHTNICA
Ne čutite več strahu pred nekom, ki je očitno šibkejši, kot ste mislili. Pod vplivom ugodne Lune niste več zadržani, marsikaj vam šlo lažje z jezika, tudi v delovnem krogu.

ŠKORPIJON
Čas je, da postavite mejo, saj boste v nasprotnem primeru povsem izčrpani. Stres bo vse okoli vas, prenašali ga boste na najbližje. Ob večeru se sprostite in si privoščite sanjarjenje.

STRELEC
Namigi, katerih boste deležni vam bodo dali krila in tudi od vas je odvisno, kaj boste naredili. Sestavljali boste prelep mozaik odnosov na delovnem mestu. Bodite bolj odločni.

KOZOROG
Vaše delo je opravljeno. Dovolite, da nadaljujejo drugi in se ne jezite, če boste imeli na trenutke občutek, da ste odveč. Mirno se lahko umaknete korak nazaj in opazujete.

VODNAR
Doma se boste odločili in naredili spremembe pri določenih zadevah. Ujeti boste v zanko preteklosti in tako reševali neko staro zadevo. Zelo dobro vam bo služila diplomacija.

RIBI
Možnosti, ki prihajajo bodo sladke, vendar se lahko za njimi skriva skrito ozadje, zato bodite bolj previdni in se izogibajte neučakanosti, ki se ji boste težko upirali.