Astro

Horoskop za nedeljo, 20. januarja

W.Y.
20. 1. 2019, 06.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN
V sebi boste čutili željo, da bi spoznali nekaj novega. Mogoče drugi ne bodo zlahka sprejemali tega vašega pričakovanja in boste imeli občutek, da so vas odrinili in vas ne marajo. 

BIK
Veliko bo kontaktov, veliko druženja, vznemirljivi pogovori. Seveda bo to dogajanje prinašalo tudi nekaj napete živčne energije in težavo umiriti se in uresničiti lastne zamisli. 

DVOJČKA
Počasi prihajate do napredka, ki ste si ga pred kratkim zamislili, ovira je lahko le vaša ljubljena oseba, ki se bo danes nahajala v čisto drugačnih energijah in od vas zahtevala nemogoče. 

RAK
Niste preveč navdušeni, nekako čakate in čakate na tisto, kar bi vas premaknilo. Kritično bo v popoldanskih urah, posebno v odnosih z ognjenimi znamenji ter z nekom, ki je izredno nepotrpežljiv. 

LEV
Določena situacija je zelo dobra, ne boste odstopili od svojih ciljev in načrtov, ki ste jih sami sebi zastavili. Toda dejstvo je, da lahko delate tudi bolj resno in se osredotočite tudi na izboljšanje materialnega položaja. 

DEVICA
Potrebujete malo odmika. Živčna in hitra energija za vas ni vedno prijetna. Rojevala bo obilico misli, idej, pa tudi iluzij. Pišite, naj se izpišejo vaša čustva, zapišite si, kaj se vam je sanjalo. 

TEHTNICA 
Imeli boste občutek, da je vaš partner jezen na vas, da bi vas lahko obsojal ali zmerjal. Obnašali se boste, kot da ste edini, ki ima pravico kritizirati, postavljati pogoje in zahteve, ki naj bi jih drugi za vas uresničevali. 

ŠKORPIJON
Samski se boste zagledali v nekoga, ki ni najbolj primeren, vendar najprej razmislite o vsem skupaj, da se ne boste prehitro po nepotrebnem zapletali. Vezani boste zadovoljni. 

STRELEC
Ne dovolite, da vas kdo izkorišča ali podcenjuje, saj to zelo slabo vpliva na vašo samozavest. Spet boste popoldan na nek način doživeli čustveni pretres. 

KOZOROG
Nekoliko neodgovorno se boste obnašali zato boste temu primerno čutili tudi posledice. Ob koncu dneva se boste spet odprli in predvsem umirili v bližini partnerja. 

VODNAR
Z neko osebo se ne boste ravno strinjali. To sicer nujno ne pomeni da mora priti do večjega konflikta. Poskusite si pridobiti nekaj zaupanja, strinjanje o tem da se ne strinjate pa bo tudi produktivno. 

RIBI
Danes boste predvsem dobro razpoloženi in motivirani. Uspeli boste uresničiti tudi najzahtevnejše naloge. Pričakujete neprijetnosti, a niti sami ne boste vedeli zakaj.