Astro

Horoskop za četrtek, 17. januarja

W.Y.
17. 1. 2019, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Nikar ne iščite izgovorov, da bi se izognili pomembnemu srečanju. Vsekakor gre za nekaj nepreložljivega in ob pravem prizadevanju lahko končno dobite tudi odgovor od uradnikov.

BIK

Prijaznost se obrestuje, posebno ob zadevah, ki zahtevajo popolno zbranost. Proti koncu tedna boste stvari obrnili tako, da boste spet imeli zadnjo besedo.

DVOJČKA

Na službenem področju se boste znašli pred pomembno odločitvijo. Pri tem pa morate upoštevati tudi dejstva, ki pa tokrat ne bodo tako samoumevna.

RAK

Dan začenjate nemirni, v nenehnem pričakovanju, da se bo kaj zgodilo. Imate vse predpogoje za pravo ljubezensko srečo, zato odprite svoje srce. Optimizem vam pomaga tudi v karieri.

LEV

Pred vami bo zabaven dan. Sprejeti boste morali več pomembnih odločitev. Na delovnem mestu se bodo zadeve sprva spreminjale in kasneje rešile v vašo korist. Obdajali vas bodo zelo zanimivi ljudje.

DEVICA

Kaj se zgodi, ko se dolgo obotavljate? Odgovor je kot na dlani, zato pazite, ne dovolite, da bi se zgodovina spet ponovila. Jadrate med dvema poslovnima priložnostma, ena vas posebno mika.

TEHTNICA

Živahni dnevi se obetajo. Kar na enkrat se bo energija obrnila iz počasne v hitro. Veliko bo ljudi, ki jih bo zanimalo vaše mnenje, telefon bo pogosteje brnel in veliko idej se bo porodilo.

ŠKORPIJON

Na vseh področjih hrepenite po varnosti, zato si ne smete privoščiti nikakršnih spodrsljajev, posebno z drago osebo. Pri delu bodite pozorni na števila in pomembne podrobnosti.

STRELEC

Veliko misli, veliko idej in pogosto tudi veliko notranje napetosti. Napišite so svojih željah,s svojih hrepenenjih, da se bo energija lahko sprostila, da boste zavestno razumeli notranje dogajanje.

KOZOROG

Sodelovanje s sodelavci bo prijetno in konstruktivno. K sodelovanju povabite tudi druge ljudi, ki vam lahko s svojim znanjem olajšajo določene zadeve in vas vodijo k uspehu.

VODNAR

Vse je pod nadzorom, nimate posebnih razlogov za skrbi. Pravzaprav bo vse potekalo tako, kot ste načrtovali, čeprav vas bo morda vseeno zaskrbelo zaradi sredinega vprašanja.

RIBI

Poskusite narediti prvi korak do osebe, ki vas zanima. Našli boste prave besede. Dopoldne boste še dejavni, potem potrebujete več počitka in časa za premislek, tudi glede potovanja.