Astro

Horoskop za ponedeljek, 14. januarja

W.Y.
14. 1. 2019, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Pogovorite se s kom, ki mu zaupate in vas zna poslušati. V službi bi v pomembni zadevi odločili drugače, kot je vaš nadrejeni, zato nameravate vse to povedati na glas.

BIK

Nekaj vam je dokaj všeč, sicer pa se ne boste premaknili, dokler ne boste dobili jasnih zagotovil glede zaslužka. Le denarni motiv je nekaj, kar vas v tem trenutku lahko premakne.

DVOJČKA

Sledite svojim občutkom, a si kljub temu pustite odprte vse možnosti. Danes boste hoteli odločati, vprašanje pa bo, koliko boste sploh v položaju za kaj takšnega.

RAK

Namesto dolgo pričakovane pohvale boste deležni kritike. To vas bo resnično neprijetno presenetilo, saj boste prepričani, da se vam je žal zgodila krivica.

LEV

Odlična ideja v začetku tedna bo zmenek s prijateljem ali ljubljeno osebo. Morda bi ta oseba lahko bila tudi vaš bodoči partner. Če boste takšno presenečenje pripravili sami, bo zadeva še toliko zanimivejša.

DEVICA

Za vas bodo v današnjem dnevu v ospredju partnerjeve želje in potrebe. Pokažite mu, kako močno si ga želite in kaj vse ste pripravljeni zanj narediti. Prav je, da se enkrat za spremembo vi posvetite njemu.

TEHTNICA

Dogovor, ki vam pomeni precej, več kot ste pripravljeni priznati, bo propadel, če kmalu ne boste popolnoma nedvoumno povedali, kako ste se odločili.

ŠKORPIJON

Najbrž drugih ne boste kar tako zlahka spremenili, lažje bo če jih boste poskušali razumeti. Sprašujte, raziščite njihove misli in občutke in uspelo vam bo doseči ravnovesje.

STRELEC

Dobro se počutite, ostane vam še nekaj podrobnosti, ki jih boste hitro razvozlali, s pomočjo prave osebe, ki vam je očitno naklonjena in vam zaupa.

KOZOROG

Ne dovolite, da vam konflikt z dobrim prijateljem pokvari razpoloženje. Uživajte v svojih prostih trenutkih in si privoščite popoldne nekaj razvajanja.

VODNAR

Problemi se vam nenadoma ne bodo zdeli več tako strašno veliki. Dan bo prinesel kup novih idej, ki jih boste lahko s pomočjo prijateljev tudi realizirali.

RIBI

V jutranjih urah se boste počutili nekoliko čudno. Ne zanemarite fizičnih aktivnosti, saj bi nekaj več angažiranja na tem področju lahko prineslo zares veliko koristi.