Astro

Horoskop za nedeljo, 13. januarja

W.Y.
13. 1. 2019, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN

Premislite, ali vam resnično ustreza neko povabilo v zadnjem trenutku. Ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo kritiziral, saj ste resnici na ljubo še vedno precej trmasti.

BIK

S partnerjem naredita nekaj načrtov za skupno prihodnost, pozitivna čustva prenesite še na vse druge, ki jih imate radi. Potrudite se, da vama bo večer ostal vsem v najlepšem spominu.

DVOJČKA

Pazite pri zahtevnejših fizičnih opravkih. Vaša odpornost se zmanjšuje. Nečesa ste že močno naveličani. Prav kmalu prihaja nova priložnost, toda nikar ne zapostavite zahtevnejših nalog.

RAK

Danes boste nekoliko zmedeni. Osredotočite se na bistvo in naj vam ne bo nerodno vprašati za pomoč. To je vsekakor bolje, kot da bi le po nepotrebnem tavali.

LEV

Slišali boste nekaj, kar vas bo pomirilo. Vse skupaj prihaja od osebe, ki je očitno navezana na vas in vam želi dobro. Marsikaj bo odvisno tudi od vašega pristopa, zato pokažite več navdušenja in optimizma.

DEVICA

Pozorni bodite pri odnosu s starši in starejšimi, ki si bodo v današnjem dnevu vzeli čas in se poskušali vtikati v vaše življenje in razmišljanje.

TEHTNICA

Pogosto imate občutek, da ne bi mogli živeti brez drugih, a danes bo povsem nasprotno. Radi bi v miru premislili in zadeve končali povsem po svoje.

ŠKORPIJON

Čeprav ste se vikenda veselili, boste imeli na trenutke občutek, da se je vse zgrnilo nad vami in da nikomur ne morate več zaupati svojih skrivnosti.

STRELEC

Številni med vami bodo srečali novo simpatijo, nekoga, ki vam bo po dolgem času ogrel srce. Pokažite čustva, igrajte se z besedami, vse se lahko konča na najboljši mogoči način.

KOZOROG

Imeli ste srečo, da se je tisto, na kar ste stavili vse karte, izkazalo za pravilno. Sicer bi si zapravili zaupanje in se morali sprijazniti s škodo.

VODNAR

Ponudila se vam bo velika priložnost za razrešitev neke osebne zadeve. Čeprav znate misliti s svojo glavo, boste tokrat potrebovali dober nasvet.

RIBI

Tesnoba, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju se počasi umika vstran. Nekdo od prijateljev pa vam bo s svojimi komplimenti še dodatno dvignil samozavest.