OVEN

Pričakovali ste več strasti in prebujenih čustev, dobili pa odgovor, ki nikakor ni v skladu z vašimi željami. Ne ocenjujte prestrogo tistih, ki imajo drugačen pogled na svet.

BIK

Finančno področje vam še vedno povzroča preglavice. Vse, kar zaslužite, nekako zapusti vašo denarnico v zelo hitrem času, kar vas vznemirja na vsakem koraku.

DVOJČKA

Sedaj je čas za zelo konkretne cilje na osebnem področju. Potrebno je zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo izboljšale vaše življenje. Izkoristite energijo ki prihaja v večernih urah.

RAK

Utrujeni ste, čeprav imate pred sabo številne zamisli. Glede pomembnega srečanja ali obiska bodite pozorni, saj je mogoče, da se bo vse skupaj zapletlo tik pred zdajci.

LEV

Prijetni ustvarjalni čas, ki je pred vami, boste znali izkoristiti sebi v prid. nakazujejo se vam tudi nove priložnosti, v katere se bo vredno zakopati in jih sprejeti.

DEVICA

Pohiteli boste z določenim odgovorom, čeprav je zagotovo to najslabša možna rešitev. Ne delajte ničesar na silo ali pod pritiskom, saj se lahko zaključi v negativni smeri.

TEHTNICA

V odnosu z ljubljeno osebo so nakazane možnosti, da si preideta res blizu in doživita nekaj lepih trenutkov skupaj. Prenesite nekaj zagona in navdušenja na ljudi v bližini.

ŠKORPIJON

Vezani boste imeli nekaj dobrih priložnost za rast v zakonskem življenju. Zvezde vam bodo namenjene tudi na delovnem mestu, pridobili boste dodatno motivacijo in izkušnje.

STRELEC

Nekaj več opravkov boste imeli v odnosih z družinskimi člani. Energija današnjega dne vas lahko naredi nekoliko bolj trmaste in svojeglave in poudari vašo samozavest.

KOZOROG

Naklonjena vam bo energija ugodne lune, ki prinaša paleto dobrih idej, zamisli in priložnosti, ki vam bodo v osebno korist. Znali se boste nekoliko bolj sprostiti.

VODNAR

Tokrat ste se odločili in imate še nekaj zadnjih pomislekov, potem se boste podali novostim naproti. Posebno vas mika nekdo, ki je izredno odločen in vam ne dopušča ugibanj.

RIBI

Ne preizkušajte svojih moči čez skrajne meje, ne odpravljajte se nikamor, preden ne boste prepričani, ali ste resnično prepričani o svoji odločitvi.