Astro

Horoskop za četrtek, 3. januarja

W.Y.
3. 1. 2019, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Hitreje kot sicer se predajate čustvom, toda vse se bo dobro končalo, saj vas ščitijo srečne okoliščine. Vse pomembno si zapisujte, tako ničesar ne boste izpustili.

BIK

Pripomba nekoga vas lahko zmoti v trenutku, ko bi radi nadaljevali po svojih načrtih. V družini boste tokrat nepotrpežljivi, zato se varujte nepomembnih konfliktov.

DVOJČKA

Razpoloženi boste za nekaj, kar ste odkrili pred kratkim. V vaše poslovno področje boste prav tako uvedli nekaj novega, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo.

RAK

Nekaj težav v povezavi s službo lahko rešite s pomočjo sodelavcev. Vsekakor pravočasno priznajte, da morda ne veste, kam ste se napotili. V ljubezni bodite bolj prilagodljivi.

LEV

Preveč ste radodarni, kar vas lahko drago stane. Poskusite se osredotočiti na osnovne zadeve in se postavite v ospredje, posebno glede izredno pomembnega načrta.

DEVICA

Spodbujena bo vaša ustvarjalnost. Pustite vse možne obveznosti, ki vas omejujejo v popolnost in vam kradejo čas. Danes prisluhnite sebi, svojim potrebam in skritim željam.

TEHTNICA

Vse se bo zaključilo uspešno, čeprav niste najbolj učinkoviti, ko vas na več različnih straneh sprašujejo in prosijo za nasvete. Na vrsti bo preverjanje pogodb in finančnih zadev.

ŠKORPIJON

Opazili boste nekaj nenavadnega in znova ugotovili, da je življenje zelo nepredvidljivo. Ostali boste brez besed, potem pa se pogumno podajte v novo rešitev.

STRELEC

Naj vaša moč, odločnost in optimizem navdihujejo ljudi okrog vas. Napredovali boste v komunikaciji in na splošno vam bodo odnosi zdravilo in olajšava.

KOZOROG

V družbi vas ne bodo pustili pri miru, čeprav ste že povedali svoje načrte. Pazite s tistimi, ki zahtevajo preveč. V ljubezni bo prisotno čudno stanje, kot zatišje pred nevihto.

VODNAR

Navezani ste na iste navade, kar je napornejša pot, ki prinaša tudi nekaj nezadovoljstva. Previdni bodite v delovni okolici, saj ne bodo razumeli vaših zamisli.

RIBI

Trenutno ste pod vplivom določenih slabih izkušenj in zato še malce napeti in ranljivi. Nekomu bi se radi prepustili in se začeli spogledovati vendar ste preveč trmasti.