Astro

Horoskop za sredo, 2. januarja

W.Y.
2. 1. 2019, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Nekaj vas vznemirja, prava čustva pa bi radi zadržali zase. Niste povsem prepričani o svojem prav, kar se vam sicer ne zdi tako zelo narobe, da bi morali kaj spremeniti.

BIK

Veliko bo priložnosti za to, da se izpostavite na simpatičen način. Pogumno in drzno boste dosegali osebne uspehe, ki se bodo popoldne vrstili s svetlobno hitrostjo.

DVOJČKA

Poskusite se naravnati na prijeten vpliv današnjega dne in bolj optimistično pogledati na življenje. Srečo imate lahko tudi na finančnem področju, kjer prihaja nagrada.

RAK

Ko boste potegnili črto nad nekom, boste ugotovili, da ste na odlični poti. Osredotočite se na nekaj domačih zadev in pomagajte osebi, ki se očitno zanaša na vas.

LEV

Danes prihaja nekaj zmedenih situacij, ki vas bodo prebudile. Težave bodo odpravljene šele takrat, ko se boste odločneje držali določenih pravil uspešnega življenja.

DEVICA

Občudujete in spoštujete nekoga, ki uživa v življenju ne glede na morebitne težave, kar vas bo vodilo v bolj optimistično razmišljanje. Glede finančnih zadev ostanite na trdnih tleh.

TEHTNICA

Ne skrbite zaradi povečanega obsega dela, saj lahko računate na pomoč. V ljubezni je situacija, ki ste je deležni in vam ni všeč le trenutni zastoj, čas pa bo pokazal svoje.

ŠKORPIJON

Prijaznost je ključ, ki bo odprl vrata do boljšega počutja. Pri marsičem boste pustili svoj pečat, najpomembnejši trenutek bo vsekakor uspeh v osebnem odnosu.

STRELEC

Veliko dela se vam je nakopičilo, vse skupaj pa bi radi nekako preložili, tudi zato, ker se vaše misli vrtijo okoli ene in iste zgodbe ali osebe. Počasi vam sledi napredek.

KOZOROG

Današnji dan bo namenjeni veselju, ustvarjanju in prijateljevanju. Izkoristite energijo poguma in samozavesti in naredite tisto, s čimer že dlje časa odlašate.

VODNAR

Nekaj bo podobno situaciji, ki ste jo že doživeli, zato boste nekoliko zmedeni. Kljub temu vztrajajte in zaupajte v svoje notranje občutke. Poiščite zlato sredino.

RIBI

Ponagajal vam bo vaš ego. Predvsem na poslovnem področju, bo nekoliko težje ostati tiho. Napetost, trmo in upornost uporabite za to, da naredite korak naprej.