Astro

Horoskop za torek, 1. januarja

W.Y.
1. 1. 2019, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kakšen dan je pred vami?

OVEN

Toplo energijo boste najbolje izkoristili, če se boste na osebnem področju postavili jasno za svoje pravice. Okrepljena bo kreativnost, ki jo boste znali na zelo prisrčen način izkoristiti.

BIK

Niste v najboljši formi, čeprav boste ves čas aktivni. Vse skupaj lahko pripišete trenutni neodločnosti, ki vas spremlja že nekaj časa. Osredotočite se le na tisto, kar je za vas pomembno.

DVOJČKA

Sprememba okolja bi se vam prilegla, vendar premislite, s kom se boste odpravili v novo okolje. Popoldne se izogibajte nepotrebnim prepirom s starejšimi in vznemirjenimi.

RAK

Preveč vas skrbi zaradi manjših težavic, tako na poslovnem področju kot v zasebnem življenju. Poskusite uživati v majhnih stvareh, ki vam bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice.

LEV

Vaša sposobnost za iskanje novih idej bo danes še posebej izražena, zato jo izkoristite. Polni boste energije, ki jo lahko usmerite v tisto, kar ste v zadnjem času zanemarjali.

DEVICA

Spremenite načrte in jih prilagodite ljubljeni osebi. Tudi ko boste pripravljeni na nove zanimive dejavnosti, je mogoče, da ne bo prave pripravljenosti in energije. Ostanite mirni in zbrani.

TEHTNICA

Odkritost vam bo prišla prav, saj boste z njo prišli do določenih zaključkov. Dan v sebi skriva mnogo objektivnosti in novih priložnosti, ki jih boste spretno izkoristiti.

ŠKORPIJON

Končno si boste pridobili nekaj, s čimer se boste lažje soočali. Nekdo sicer nima preveč razumevanja za vaše zamisli, vendar vam bo kljub temu uspelo.

STRELEC

Poslali boste sporočilo in potem nestrpno čakali na odziv, ki ga morda ne bo v kratkem. Vse skupaj bo potekalo počasneje kot doslej, posebno z osebo, ki se tokrat ne želi soočiti.

KOZOROG

Preprosto ne morete brez nekoga, ki je nenehno v vaših mislih. Danes bosta vseeno različno usmerjena, zato pazite v komunikaciji. Morda ste preprosto preveč prepričani o svojem stališču.

VODNAR

V današnjem dnevu bodo najpomembnejši odnosi, zlasti tisti, ki niso najbolj dorečeni. Na trenutke se vam bo zdelo, da se vam nekdo izmika in vse skupaj vas lahko naredi nekoliko nervozne.

RIBI

Imate dober cilj in odlične priložnosti. Ugaja vam več fizične dejavnosti, zato se usmerite v akcijo in postorite tudi tisto, s čimer ste v zadnjem času odlašali.