Delovne dni boste začeli z energijo kozoroga, saj se konec tedna tudi Merkur pomakne v njegovo znamenje in poudarja poslovno in finančno plat, ki bosta morali biti kar se da urejeni. Konec tedna vas bo Sončev mrk popeljal v čustvene napetosti, ki bodo še bolj intenzivne pri tistih, ki ste v odnosih že dlje časa nezadovoljni. Največ sreče se v tem tednu obeta ovnom, dvojčkom in devicam, nekaj preglavic pa lahko pričakujete biki, levi in škorpijoni.

OVEN

Moč vaše telepatije in intuicije bo v četrtek učinkovala kot magnet v povezovanju s sodelavci in poslovnimi partnerji. Prijateljsko druženje z osebo, ki je finančno stabilna, sočutna in humana lahko preide v ljubezensko razmerje ne slutenih razsežnosti. Že slišite potrditve in lepe komplimente, oglasili se bodo prej, kot upate verjeti.

BIK

Poglejte na stvari s svetlejše plati, ugotovili boste, da ste se kljub dvomom odločili pravilno. V drugi polovici tedna se pripravite na pomemben sestanek, kjer bodo korektna vprašanja terjala jasen odgovor. Oseba nasprotnega spola vam bo v veliko moralno pomoč. Prav je, da se ji oddolžite s povabilom izven službenega časa.

DVOJČKA

Pred vami so dnevi kjer boste v celoti izkoristili svojih pet minut slave, še posebej na Silvestrovi zabavi. Ne slutene spremembe dobrega dela bodo obrodile sadove z javnim priznanjem in nagrado. Iskrenih čestitk boste deležni s strani partnerja s katerim v zadnjem času ne najdeta skupnega jezika. Po pogovoru si dasta čas za premislek, kaj vaju še veže.

RAK

Zakorakali ste že dodobra po samostojni poti, kjer boste deležni še kakšne učne lekcije. Oseba s katero se dogovarjata o skupnih projektih in vlaganjih ne vidi svari podobno kot vi. Izven delovnega okolja bosta zmogla stvari naravnati ločeno od zasebnosti tako, da bosta oba zadovoljna in šla s svežo energijo dalje.

LEV

Prehladnega obdobja za vas je ne preklicno konec. Del dopusta, ki ga načrtujete v tem tednu bo več kot koristen za opravila, za katera vam primanjkuje časa. Načrte vam spremeni oseba nasprotnega spola, ki jo srečate v večjem nakupovalnem centru, energije bodo obojestransko zelo močne. Oba zasijeta v svoji lepoti.

DEVICA

V teh dneh vas ne bo nič ustavilo, da ne bi izpeljali svojih načrtov in se nato prepustili druženju in zabavi. Finančni izračuni se bodo izboljšali proti koncu tedna. Zvezde vam bodo naklonjene tudi, če ste se odločili za spremembo bivališča. Obvestite drago osebo, da je vredno poskusiti, srečna in zadovoljna bo.

TEHTNICA

Teden začnete z organizacijo najbolj vroče Silvestrove zabave. V to dejavnost se boste vključili z vso odgovornostjo in zagnanostjo. Pri tem vam bodo izjemno koristile organizacijske sposobnosti in vaša pravična naravnanost. Nič ne boste prepustili naključju, vse storjeno bo imelo pravi pomen. Pripravijo vam ganljivi govor, ki vas bo prevzel.

ŠKORPIJON

Samski boste v teh dneh težko obvladovali hormone, še posebej vam bo ponagajal hormon sreče ob druženju z nasprotnim spolom. Raztresenost in nepazljivost je lahko vzrok za ne povabljen obisk. Preverite na odlagalni polici, če so vse stvari na svojem mestu. Kdaj ste nazadnje napisali pismo, zdaj je prava priložnost.

STRELEC

Pridih domačnosti bo v vas sprožil željo po ustvarjanju. Lotili se boste barvne osvežitve doma. Končni izdelek bo več kot zadovoljiv. S partnerjem si bosta enotna, da je sedaj čas za vajin napredek in poglobitev odnosa. V drugi polovici tedna boste urejali pravne zadeve povezane z dediščino, ki zagotavlja stabilnost.

KOZOROG

S partnerjem vaju bodo vezale podobne vrednote, zato jih z radostjo negujte do konca tedna. Samski boste hrepeneli po osvajanju še ne doseženega. Na voljo so vam možnosti odličnega zaslužka, kot tudi priložnosti, da se uveljavite z lastno blagovno znamko. V oblikovanju z naravnimi materiali boste doživeli pravljico.

VODNAR

V tem tednu boste kljub zabavam s svojo iznajdljivostjo pritegnili predvsem denar, ki bo bliskovito pritekal na vaš račun. S svojim poslovnim znanjem lahko konec tedna osvojite tudi tuje trge. Dnevi konec tedna bodo kot nalašč za iskrivo gibanje v naravi in na kolesu, pazite le, da vas energije Sončevega mrka v nedeljo preveč ne zmedejo.

RIBI

Vaša šibka točka je prilagajanje, a v tem tednu se boste prisiljeni soočiti tudi s tem. Kot po čudežu boste obvladovali pomembnost in težo določenega odnosa. Tla se vam lahko zamajajo na čustvenem področju. V vaše življenje vstopa oseba s katero bosta uglašen duet. Oba obsedena z daljnimi svetovi in norimi idejami bosta ne premagljiva.