Napoved

Horoskop za zadnji dan v letu 2019

W.Y.
31. 12. 2018, 06.39
Deli članek:

Preberite ga in preverite, kako kaže na "najdaljši" dan v letu.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Če si želite dobro, se na silvestrovi zabavi ne spuščajte v merjenje moči. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte, da boste zmagali, ker ne boste. Vse govori nekako proti vam.

BIK
Vaše zdravje se nahaja na manjši prelomnici, zato bodite pozorni, da se kljub obilni večerji zdravo prehranjujete, zaželenega pa bi bilo tudi več gibanja v prostem času.

DVOJČKA
Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu dopoveste, kaj si želite, bo vredno vsega truda. Uživajte kolikor se le da. Motilo vas bo, da boste razmišljali bolj s srcem, kot z glavo.

RAK
Vse kar se vam bo danes v zadnjem dnevu leta dogajalo, vas bo spravljalo v dobro voljo, saj boste končno dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas bremenile že nekaj časa. Prijetno bo predvsem v krogu družine.

LEV
Potrudite se in ostanite obvladani, tudi če se boste znašli v položaju, ko bodo na preizkušnji vaši živci. Predvsem brzdajte svoj temperament, saj bi v jezi rekli in storili stvari, katerih škodljive posledice bi še dolgo čutili.

DEVICA
Vaša čustva bodo danes kljub pričakovanju silvestrske zabave postavljena pred preizkušnje, nekdo se bo želel z vami nekoliko poigrati, vendar mu ne smete dovoliti. Raje se posvetite večernemu, prijetnemu kramljanju.

TEHTNICA
Želeli si boste navezati tesnejše vezi z družinskimi člani. Potrebno bo najti primeren čas, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Bodite zmerni, pri vsem, tudi pri hrani.

ŠKORPIJON
Škorpijoni boste malce preveč razmišljali o spolnosti, ne boste pa veliko naredili za več dogajanja. Najbolje bo, da se popolnoma prepustite partnerju in njegovim idejam.

STRELEC
Vse se bo vrtelo okoli ljubezni. Zvezde bodo poskrbele, da se bo v našem življenju precej pogrelo na tem področju, saj bomo željni ljubezni in bližine. Marsikateri odnos se bo danes uredil po hitrem postopku.

KOZOROG
Dopoldne se ne boste razumeli z nekom, ki vam vendarle ni podoben. Na začetku ste dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč. Zgodaj popoldne vam bo lažje, osredotočili se boste na pripravo zabave, kar vas veseli.

VODNAR
Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se posvečali vsem stvarem, ki so se pojavile na vašem urniku, na enkrat. Primanjkovalo vam bo moči in zato si boste želeli le umakniti.

RIBI
Dovolili si boste, da vas bodo čustva dodatno spodbujala. Samski boste imeli v krogu družbe veliko prijetnih in vznemirljivih priložnosti za avanturo, vendar vam bo bolj dišal pogovor.