Napoved

Horoskop za soboto, 29. decembra

W.Y.
29. 12. 2018, 07.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Želite se na vsak način otresti vplivov in napotkov drugih, posebno tistih, ki so povsem nezaželeni. Pri delu boste nekoliko raztreseni, kar sicer ni značilno za vas. Morda ste le preutrujeni.

BIK
Poskusili boste rešiti stvari čim bolj razumsko, toda prebuja se le vaša trma in nikakor si ne morete dopovedati, da bi morali tudi kaj spremeniti. Pazite na potovanju, tudi z dokumenti.

DVOJČKA
Zelo radi nastopate kot žrtev, vendar s tem ne preslepite nikogar, ki vas pozna. Vzemite se torej v roke in si ne delajte življenja težjega, kot je v resnici. Usmerite se raje v napredek.

RAK
Ob koncu tedna lahko storite kaj spontanega in razburljivega, ter se za trenutek poskusite odklopiti, saj ste se nekako izgubili v gori obveznosti in stresu.

LEV
Tokrat so zvezde do vas bolj romantično nastrojene in ob zanimivih priložnostih za nekaj več pogovorov, nežnosti in erotike ne boste več oklevali. Lahko neobremenjeno nadaljujete.

DEVICA
Še vedno imate dovolj energije, da se boste lotili določenih zadev, ki so vam v preteklosti že povzročale težave. Potrudili se boste po najboljših močeh in jih zaključili.

TEHTNICA
Danes boste občutili nagle pozitivne spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Zdravi boste, pa tudi denarja boste imeli dovolj, zato si le privoščite nekaj za svojo dušo.

ŠKORPIJON
V ljubezni se bo pojavilo nekaj težav, saj bo precej novosti, ki jih ne boste mogli tako hitro obvladati kot se bodo pojavljale. Imeli boste torej težave s prilagajanjem.

STRELEC
Tako doma kot v družbi se boste lažje sporazumeli okoli stvari, ki so očitno vsem izredno pri srcu. Dan bo sproščen, saj vas bodo sprostili in razvedrili, ter vam pomagali, da si povrnete svojo energijo.

KOZOROG
Določeni pomembni dogodki se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti, zato boste težko sledili določenim situacijam. Vikend bo obarvan s prijetnim druženjem.

VODNAR
Ljubezen bo veliko bolj napredovala, če boste male bolj samozavestni. Zavedajte se, da niste najslabši na tem svetu in tudi najboljši ne, a vseeno ste dovolj dobri.

RIBI
Vse se bo uredilo, le malce bo potrebno počakati, da se situacija umiri. Nikar ne zaganjajte vika in krika, ker bo to vse skupaj le še poslabšalo. Pri nekom iz med prijateljev raje poiščite oporo in pomiritev.