OVEN
Čim več časa preživite pri ukvarjanju z športom, saj vam bo le to koristilo pri premagovanju težav z zdravjem, ki se bodo pojavljale danes. Zelo verjetno bo prisotnih nekaj bolečin v hrbtenici oziroma križu.

BIK
Z nekim dogovorom se boste le težko sprijaznili vendar bo kljub temu prinesel občutek, kot bi se na novo prerodili. Tudi drugim boste odločno povedali, da ste se spremenili in naj poslušajo tudi vas.

DVOJČKA
Samski imate pred seboj neko novo poznanstvo, vendar le pod pogojem, da boste sami naredili prvi korak. Imeti morate odprte oči! Vezani boste morali malce začiniti vajin odnos.

RAK
V službi se vam bo marsikaj podilo po glavi. Zastavili ste nek zahteven projekt, toda niste prepričani, da lahko uspe. Poskusiti ni greh, vendar boste poraz težko preživeli.

LEV
Končno vam nihče ne more očitati, da nenehno zamujate. Hitri boste in tudi sami tako neučakani, da vam bodo stežka sledili. Tudi glede ljubezni in srečanja lahko storite kaj več.

DEVICA
Vprašajte se kaj je vzrok vaših težav in ga poskušajte odpraviti. Nekaj dela bo tudi na področju ljubezni, saj boste polni zanosa in želja po zadevah, ki se bodo začele dogajati.

TEHTNICA
Polni boste poguma in prepričanja, da vam lahko uspe v vsem, česar se dotaknete, vendar vera v zmogljivosti ne bo dovolj. Ljubezenske zvezde obetajo vznemirjenja in strast.

ŠKORPIJON
Trenutno razmere niso najbolj rožnate, vendar je obdobje k sreči prehodno. Na prihodnost glejte z optimizmom, saj se vam bodo mnoga pričakovanja uresničila. Bodite bolj samozavestni.

STRELEC
Ne razdajajte se preveč, nekdo vas preveč obremenjuje s svojimi težavami, vmes pa pozabljate na svoje. Tako se le oddaljujete od rešitve, ki v bistvu niti ni tako oddaljena.

KOZOROG
Občutek, da vas zapostavljajo in da vas ne jemljejo resno, kadar se oglasite, zagotovo ni prijeten in ne pomaga k dobremu razpoloženju. Vendar bi kazalo premisliti, če morda ne pretiravate.

VODNAR
Primanjkljaj počitka boste občutili telesno, svež zrak bo pravo poživilo za vaše utrujeno telo. Misli bodo napredne in prodorne, zato boste v družbi zelo zaželeni.

RIBI
Naj vas ne bo strah pred spremembami. Že izkušnje vas učijo, da ste se velikokrat odločili pravilno in vse izpeljali tako, kot je treba. Popoldne boste močnejši, ne oklevajte glede odločitve.