OVEN

Poskusite se dogovoriti glede preostalih delovnih obveznosti, morda je bolje, da potovanje preložite ali pa se posvetujete z nekom, ki je izredno miren in diplomatski. Poiščite nove informacije.

BIK

Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično. Vseeno pazite, da ne boste tvegali nečesa le zaradi naglo prebujene radovednosti. Premislite, šele nato odreagirajte.

DVOJČKA

V ljubezni vam bo še vedno zanimivo, tudi če ne poteka prav vse po vaših načrtih. Bodite bolj razumevajoči z drago osebo, ki bi vas rada presenetila. Zdravje se vsekakor izboljšuje.

RAK

Malce popazite kaj počnete, a kaj preveč se ne obremenjujte z drugimi, saj jih nikoli ne boste zadovoljili. Zavedajte se, da živite svoje življenje in uporabljate svoje možnosti, ki jih imate.

LEV
Ne poslušajte pri tem samo treznega razuma, temveč pustite, da spregovorijo tudi čustva. Zatišje zadnjih dni bo zamenjala želja po globokih čustvih, pripadnosti sorodni duši in tihi sreči.

DEVICA
Vsi okoli vas in tudi vi boste pričakovali določen izid. Dan bo precej napet in v znamenju čakanja. Čeprav nihče ne bo želel priznati, pa boste vsi precej nerazpoloženi in slabe volje.

TEHTNICA
Samski se boste danes počutili ujeti v vseh obveznostih, zato boste mnenja, da se ne posvečate dovolj svojemu ljubezenskemu področju. Naredite nekaj glede tega.

ŠKORPIJON

Počutje bo postalo stabilno in počasi se boste vračali na stare tirnice. Vseeno pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji. Doživeli boste manjše presenečenje.

STRELEC

Pri poslovnih zadevah ste nekoliko neprevidni, posebno v odnosih z ljudmi, ki so veliko bolj prebrisani. Le en pogovor nikakor ni dovolj, da bi bili mirni. Izkazalo se bo, da nič ni prav preprosto.

KOZOROG

Na delovnem mestu boste opravili vse obveznosti. Vse vam bo šlo dobro od rok, zato lahko vneto pričakujete prost in zabaven konec tedna, ki je pred vami.

VODNAR

Za številne med vami bo dan izredno težek. Pri poslih ne morete pričakovati pomoči. Tokrat morate vse sami, med vsem je tudi precej nehvaležna naloga. Morda je težavno to, da nočete popustiti.

RIBI 

Vaša prizadevanja bodo poplačana in uspelo vam bo, da se boste otresli starih bremen. Zdelo se vam bo, da se vam je po dolgem času nasmehnila sreča, končno boste lahko sproščeno zadihali.