Astro

Horoskop za sredo, 26. decembra

W.Y.
26. 12. 2018, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN

Varujte svoj mir. Vsaj nekaj ur posvetite le sebi in izogibajte se vsem, ki imajo preveč negativne energije. Všeč vam bo potek nekega pogovora sorodnikom, toda ne zahtevajte preveč naenkrat.

BIK

Vzemite si kakšen trenutek samo zase in uživajte. Z bližnjim poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, bosta to seveda zlahka dosegla.

DVOJČKA

Iztržite, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav bo šlo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice, in si prislužili spoštovanje vseh, ki bodo za dogodek izvedeli.

RAK

Planeti vas bodo danes prijetno navdihovali. S prirojeno spretnostjo za posle boste obvladovali obveznosti in načrte, dan vam bodo minil kot blisk. Morali pa boste sprejeti odločitev.

LEV

Skrajni čas je, da se vezani osredotočite na vprašanje, kaj vas v tem odnosu najbolj osrečuje in kaj vam pri partnerju pomeni največ. Kasneje se o tem tudi pogovorita.

DEVICA

Vse vpliva na vaše počutje, vi še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav najranljivejši. Sami si zapletate stvari. Nekoga bi morali opazovati iz drugačnega zornega kota. Preložite potovanje.

TEHTNICA

Morali se boste sprijazniti, da se sedaj nahajate v obdobju, ko bo potrebno resnično pritisniti in se potruditi, da zadeve uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le poskusite!

ŠKORPIJON

Zanimivo bo, posebno če ste pripravljeni obrniti novi list in odpotovati. Planeti so vam naklonjeni, tudi če si želite razčistiti nekaj v prijateljskih odnosih. Končno se bosta razumela in pozabila na preteklost.

STRELEC

Odnosi, ki vam pomenijo zelo veliko, se bodo znašli na preizkušnji. Tistim, ki so vam najdražji in vam v življenju pomenijo vse, namenite več časa, pozornosti in ljubezni. Da ne boste česa obžalovali, ko bo že prepozno.

KOZOROG

Nikar ne sedite križem rok. Lahko načrtujete predvsem tisto, s čimer se lahko začnete ukvarjati v bližji prihodnosti. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani med sabo.

VODNAR

Zahtevali boste neke možnosti, ki pa ne bodo popolnoma realne oziroma jih ne boste uporabljali povsem upravičeno. To bodo opazili tudi drugi in hitro se bo začelo obrekovanje.

RIBI

Spremenljivo razpoloženje vas bo danes večkrat spravilo v težave. Pravzaprav bodo vzrok za občutek neugodja in nerazpoloženosti vaša pričakovanja, da se mora povsod vse vrteti samo okoli vas.