OVEN
V zapleteni zadevi ste zmagali, čeprav so le redki verjeli, da boste, in vaše razpoloženje ne bi moglo biti boljše, kot je. Če se boste znali upreti še nekaterim skušnjavam, se vam bo posrečilo tudi tisto, kar je bilo do sedaj neuresničljivo.

BIK
Vezani biki boste vajin odnos kljub prazničnim energijam primerjali z ostalimi in začeli se boste spraševati, če je to sploh to, kar si želite. Če se vi dobro počutite v tem odnosu, je to vse, kar je pomembno.

DVOJČKA
Zasebni konflikt se bo začel zelo nedolžno, vendar bo prerasel v oster spor in vam pobral kar precej moči. Zlasti bodo na udaru vaši rahli živci. K sreči se bodo mnoge stvari, ki so pripeljale do tega, kmalu spremenile na bolje.

RAK
V začetku dneva boste zelo utrujeni, ne le zaradi odnosov ampak tudi zaradi manjših čustvenih težav. Vendar boste s potrpežljivostjo le spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov.

LEV
Določena oseba vas bo razžalostila, zato morate ohraniti trezno glavo in se soočiti z nastalo situacijo. Veliko se boste pogovarjali in poskušali najti najboljše rešitve za določene situacije.

DEVICA
V božični dan boste zakorakali zmedeni. Pripravite se, da vam morda ne bodo priskočili na pomoč, zato premislite o vseh podrobnostih in se nikar ne navezujte na ene in iste navade ter metode.

TEHTNICA
Najbolje bo, da svoje težave rešujete tiho in mirno ter se ne izpostavljate pretirano. Manj kot bo prepiranja, manj zapletov bo. Uredite svoje področje nato pa se umaknite.

ŠKORPIJON
Sledil bo težko pričakovan razplet, posebno glede dopusta ali odnosov z nekom, ki ga ne razumete. Vzpostavljeni so idealni pogoji za božično praznovanje in odvalil se vam bo velik kamen od srca.

STRELEC
Gneča v vaših mislih bo nepopisna, zato se boste težko povsem osredotočili na družinske odnose. Privoščite si jutranji obred, ki vas pomiri. Četudi je to samo kava ali čaj.

KOZOROG
Vaš današnji ritem bo kljub božiču tako hiter, da boste komaj sledili samemu sebi. Morda obstaja zanj kakšen poseben razlog. Zamislite se sami nad sabo in svojimi dejanji, ter se posvetite domačemu okolju.

VODNAR
Morali boste postati malce bolj previdni, saj se določene zadeve ne razpletajo tako kot bi si želeli. Prihaja do nesporazumov, ki so za enkrat manjši, a če jih ne boste reševali, bo vse skupaj naraščalo.

RIBI
Odločili se boste za razčiščevanje, tudi zato, ker nočete postati odvisni od drugih. Premislite o tem, kako bi zbrali čim več podatkov o učni nalogi ali pravni zadevi, čeprav bo minilo še nekaj časa, preden bo prišla na vrsto.