Astro

Horoskop za ponedeljek, 24. decembra

W.Y.
24. 12. 2018, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
So vam zvezde naklonjene?

OVEN

Čutite, da boste tokrat imeli zadnjo besedo. To se vam je v preteklih dneh zdelo kot nemogoča misija. Samski, lahko si obetate srečanje, ki bo povsem neobičajno, vendar prijetno.

BIK

Čudeži so vedno mogoči in tokrat se boste prebudili in dvignili glavo ravno v trenutku, ko je bilo videti povsem drugače. Za to je zadolžena luna, ki vam prinaša veliko sveže energije.

DVOJČKA

Pri delu vas bodo pohvalili. Čeprav nimate veliko izkušenj, se zdi, kot da ste za to delo rojeni. Le tako naprej! Vaši dobri lastnosti pa bosta tudi vztrajnost in neuničljivost.

RAK

Nekoga bi radi videli ob sebi, toda ne morete se upreti želji, da bi ga spremenili po svoji meri in okusu. To že veste, da je nemogoče. Zato se raje ukvarjajte z vsemi tistimi dejavnostmi, ki vas polnijo z optimizmom.

LEV

S partnerjem se odločata za pomemben korak, toda najprej se pogovorita o zadevah, ki se tičejo obeh. Šele potem naj bodo na vrsti pomembnejša vprašanja, tudi v zvezi z zabavami.

DEVICA

Uživate v pridobivanju znanja ter zavesti, da se vaša obzorja širijo. Hitro vpijete nove informacije. Višek energije in zbranosti bo zaznamoval današnji dan, ki bo energičen, še posebej zvečer, v družinskem krogu.

TEHTNICA

Tokrat ne morete računati le na srečne okoliščine, čeprav so vam pripravljeni ponuditi še eno priložnost. Posebno, če gre za nekoga, s katerim ste že sodelovali.

ŠKORPIJON

Denar vam je zelo pomemben, a danes je lahko bistven dejavnik tudi za nekoga drugega. Morda boste prišli v kontakt s kandidatom, ki bo sprejel delo samo zato, da bi kaj zaslužil.

STRELEC

Čas bo pokazal svoje, ostane vam to, da storite vse po svoji vesti. Preverite, kaj se dogaja pri osebi, ki vas posebno mika. Morda se lahko srečata in pogovorita še prej, kot ste upali.

KOZOROG

Na čustvenem področju ste vedno zahtevnejši. Z nekom bosta končno našla skupni jezik. Vse skupaj se vam bo zdelo kot igra brez konca, vendar ste pri takih rečeh po navadi uspešni.

VODNAR

Sprostite se in si danes privoščite nekaj, kar ni povezano z delom in obveznostmi. Nova zgodba se sicer razvija počasi, vendar v pravi smeri, takšni vznemirljivi. Božični večer bo harmoničen.

RIBI

Nekdo vas želi obrniti proti vašim prijateljem. Ne sklepajte na podlagi predvidevanj, ampak se najprej prepričajte sami. V domačem okolju vas bo nekdo silil k sodelovanju, saj že od jutra precej zavlačujete.