Astro

Horoskop za nedeljo, 23. decembra

W.Y.
23. 12. 2018, 06.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN

Potujte, ne zapirajte se vase. Pogum se obrestuje in zato lahko zadenete dve muhi na en mah. V kočljivi situaciji boste imeli zadnjo besedo!

BIK

Nagajajo vam misli, ki se jih do sedaj nikakor niste mogli znebiti. Umiri vas lahko iskren pogovor s prijateljem ali pa poslušanje dobre glasbe.

DVOJČKA

Naenkrat preveč govorite in malo storite. Zmedlo vas bo neko ljubezensko sporočilo. Radi bi rešili vse naenkrat, kar je zagotovo nemogoče.

RAK

Nenehno se vrtite okoli enega in istega, zato ne pričakujte navdušenih odzivov. Priznajte si, da nimate pravih zamisli, posebno v ljubezni.

LEV

Prijateljski odnosi vam prinašajo več zadovoljstva kot ljubezen. Ni večjih težav, čas je, da se prenehate obremenjevati s preteklostjo.

DEVICA

Vzemite si več časa za vse, saj bi danes radi pohiteli in postorili vse naenkrat. Z ugodno Luno lahko pričakujete zvišanje odpornosti in nekaj optimizma.

TEHTNICA

Spreminjate odločitve in ideje, kar je povsem neznačilno za vas. Zato boste deležni pozornosti, pa tudi presenečenih pogledov. V ljubezni bodite izvirnejši.

ŠKORPIJON

Vaši načrti se spreminjajo v zadnjem trenutku. Tokrat si morate priznati, da ničesar ne morete načrtovati, posebno če vključuje še nekoga, ki je precej spremenljivega počutja.

STRELEC

Tudi tisto, v kar do zdaj niste preveč verjeli, se lahko konča dobro. Pomembno bo le, da verjamete in se prepustite dogodkom. V pravem trenutku boste znali tudi pravilno odgovoriti.

KOZOROG

Večkrat se boste spomnili na nekoga, ki ga že nekaj časa niste imeli priložnosti srečati. Morda bi lahko opravili telefonski klic ali poslali sporočilo.

VODNAR

Današnji dan bo malce dolgočasen. Popoldne boste deležni prijetnega povabila. Sprejmite ga, ne bo vam žal.

RIBI

Ljubosumnost, ki se ji tako težko izognete vam lahko škoduje. Prepustite se takšnemu življenju, kot se vam ponuja. Zaupajte sami sebi!