Astro

Horoskop za soboto, 22. decembra

W.Y.
22. 12. 2018, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN

Pokazali boste, da imate jeklene živce, predvsem v najkočljivejših trenutkih. Pomembno bo le, da nihče ne povzdiguje glasu, kar vas edino utegne spraviti iz tira.

BIK

Vedno, ko boste želeli biti direktni, se vprašajte, če bo sogovornik to prenesel brez posledic, da si ne boste v popoldanskih urah nabrali nepotrebnih zamer.

DVOJČKA

Ne morete se sprostiti, nekaj vas žene, da si zastavljate vedno več, da se nenehno premikate. Partner vas bo morda presenetil z nekim vprašanjem.

RAK

Vaše misli bodo malce begale sem ter tja. Vaše razpoloženje bo nihalo iz trenutka v trenutek. Na momente boste pa tudi nasmejani.

LEV

Izredno optimistični boste, kar se bo odražalo tudi v partnerskem odnosu. Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko spoštujeta oba brez pomislekov. Imate izredno dober spomin, uporabite ga.

DEVICA

Danes je vendar vikend, zato nikar preveč ne razmišljajte o poslovnih in finančnih zadevah. Pojdite na sveži zrak in zadihajte svobodo.

TEHTNICA

Zavedati se boste začeli, da vam v resnici čisto nič ne manjka, zato boste večino časa nasmejani in dobre volje. Tudi partner vam bo naklonjen.

ŠKORPIJON

Vse gre naprej hitreje, kot ste predvidevali. Odklonite neko sodelovanje ali druženje. Morda vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj utrujeni ali čustveno ranljivi.

STRELEC

Še malce potrpite in nikar ne bodite tako neučakani, saj bi vas lahko nekdo brez potrebe čisto narobe razumel. Premikajte se z manjšimi, vendar sigurnimi koraki.

KOZOROG

Veliko se boste ukvarjali z domom in z družino, ki vam zadnje čase ogromno pomeni. Veseli boste. Ves dan si boste želeli nečesa prijetnega, zvečer boste to tudi dobili.

VODNAR

Vaše obnašanje bo nekoliko podobno vetru, ampak tistemu nežnemu, ki zapiha le vsake toliko časa. Danes se boste težko sprostili v večji družbi

RIBI

Nenavadno resni boste v pričakovanju novic od partnerja. A vse se bo razpletlo dobro, čeprav z zamudo. Vseeno potrebujete veliko časa, da si priznate pomoto.