Astro

Horoskop za četrtek, 20. decembra

W.Y.
20. 12. 2018, 06.39
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

V ljubezni vas moti to, da si z drago osebo želita podobno, a nihče izmed vaju noče popustiti. Vsaj pri delu se boste izkazali v pravi luči in dosegli boste dobre rezultate.

BIK

Mars vam ne da miru, kar velja še posebno za moške pripadnike znaka. Tokrat vas nihče ne prepriča, da bi se neki priložnosti odpovedali!

DVOJČKA

Čustvene zadeve se premikajo naprej, čeprav še vedno prepočasi. Vseeno ne morete spremeniti svojega življenjskega sloga in prepričanj. Če nekoga pogrešate, bo popoldne pravi trenutek, da to tudi pokažete.

RAK

Zaradi vašega stalnega notranjega nemira, se partnerju ne boste mogli posvetiti na pravi oziroma na njegov način, zato so med vama možni konflikti in nejasnosti.

LEV

Nekemu pogovoru se izogibate, čeprav brez konkretnega razloga. Sedaj ugotavljate, da je vse skupaj prijetneje od pričakovanega, zato se skušajte sprostiti.

DEVICA

Dovolj moči imate, da vse kar se bo pojavilo opravite brezhibno. V ljubezni pokažite več igrivosti, pri marsičem se lahko zanesete na občutek.

TEHTNICA

Stežka se boste prilagodili nekomu, ki vendarle živi precej drugače od vas. Morda ste tudi sami storili napako, ko ste morda preveč zaupali le svojemu občutku, namesto da bi poslušali razum.

ŠKORPIJON

Počutili se boste odlično. Pripravljeni boste na vse. Tekmovalni duh vam ne bo dal miru. Zabavali se boste, kjerkoli se boste nahajali in trosili dobre energije tudi na okolico.

STRELEC

Z disciplino in trdim delom boste posegali po najvišjih rezultatih, kar vas bo občasno naredilo nečimrne, zato ne boste znali delovati diplomatsko.

KOZOROG

Še bolj boste aktivni in ambiciozni. V svoji koži se boste tokrat odlično počutili. Tudi manjše zdravstvene težavice, ki so možne vas ne bodo vrgle iz tira.

VODNAR

Želite si več miru, po drugi strani pa vam je žal, da bi zapravili nekaj priložnosti. Nazadnje se boste odločili za akcijo in izpeljali določene spremembe.

RIBI

Komunikacija bo danes dobra in vsi vas bodo z veseljem poslušali. Izpadli boste dobro in to je lahko odličen ključ za prihodnost ter napredek na osebnem področju.