Astro

Horoskop za sredo, 19. decembra

W.Y.
19. 12. 2018, 06.46
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Vse lahko rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki ste jih pravzaprav že večinoma zgladili. Občutek utesnjenosti bo danes zagotovo neupravičen.

BIK

Vaš čas je ravno tako dragocen kot vaš denar, zato bodite pozorni, komu ga posvečate. Dogovorite se za zmenek z osebo, ki vam je v preteklosti podarila veliko svojega časa.

DVOJČKA

Nekdo bo spoštoval vašo umirjenost in zanesljivost. Tako lahko napredujete, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Popoldne pokažite več odločnosti in samozavesti.

RAK

Imate sposobnost videti večjo ter bolj realno sliko in se dvigniti nad nepomembnosti. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da vse svoje lastnosti postavite na stran.

LEV

Poskusite biti dober primer drugim, še posebno, če boste obkroženi z otroci. Morda se ne zavedate tega, vendar ljudje pri vas veliko bolj pogosto iščejo namige glede tega, kako naj se obnašajo, kot pa si mislite.

DEVICA

Mogoče je, da nastane nenavaden nesporazum. Ne marate dvoličnosti, ki je tako pogosta, posebno na delu. Poskusite preprečiti težave in nesoglasja, vendar bodite pri tem čim bolj previdni.

TEHTNICA

Po navadi se bojujete, zdaj pa se ne želite izpostavljati. Tako ste v začaranem krogu. Počasi boste premagali občutek, da se vam godi krivica. Vendar ta pot vodi čez nekaj ovinkov.

ŠKORPIJON

Razpoloženi boste in komunikativni. V prostem času boste srečali nekaj zanimivih ljudi, prav navdušeni boste nad njihovimi predlogi. Med njimi je lahko tudi nova simpatija.

STRELEC

Nehajte skrivati svoje načrte, če želite nekaj doseči, ponosno o tem spregovorite z drugimi ljudmi. Skrivanje svojih ciljev danes ni preveč pametna odločitev.

KOZOROG

Nekaj vas bo navdušilo, a tega ne boste pokazali. Ravnajte obzirno, ne glede na to, da postajate nepotrpežljivi. Z več pazljivosti boste izšli kot zmagovalec.

VODNAR

Nekdo vam je izredno naklonjen in prav presenečeni boste, kako naenkrat vse skupaj hitro poteka. Vajin odnos se poglablja. Prav tako se lahko brez zadržkov odpravite na pot.

RIBI

Ne morete se zbrati, misli vam nenehno uhajajo daleč stran. Poskusite se sestaviti in se usmeriti na pomembne opravke. Razširili boste svoja obzorja in prekinili začarani krog starih navad.