Astro

Horoskop za torek, 18. decembra

W.Y.
18. 12. 2018, 06.43
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN

Popoldne prihaja nekaj ljubezenskih pripetljajev. Tudi doma vas potrebujejo. Odločite se, komu boste dali prednost in se vsekakor potrudite. Vsak drugačen pristop bi vam povzročil težave.

BIK

Zajelo vas bo nekaj, kar se dogaja doma, in zato nimate ne časa ne energije za kar koli drugega. Vezani biki se morate potruditi, da bi ohranili mir, posebno v prvem delu dneva.

DVOJČKA

Pazite z denarjem, to je glavni nasvet v današnjem dnevu, ko izgubljate glavo zaradi malenkosti in si tako sami kopljete vedno večjo jamo. Ta vseeno ne bo pregloboka in zlahka boste našli izhod.

RAK

Kdor čaka, dočaka, čeprav ste v zadnjih časih tarnali, da so se vaši hormoni povsem umirili in jih pravzaprav nikakor ne sledite To pomeni le, da ste se morda preveč zaprli vase.

LEV

Pri študiju se nikakor ne zberete, zato zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte samo na dejstva in na dokumente.

DEVICA

Imate opravka z ljudmi, ki se jim ne bi smeli preveč zoperstavljati, saj so lahko tudi maščevalni. Vseeno imate občutek, da boste tudi tokrat nekako prišli do svojega. Srce vas vleče k nekomu, ki je daleč.

TEHTNICA

Nič več vam ni jasno in vedno znova vas privlačijo osebe, ki vam v ničemer niso podobne. Kot je recimo simpatija, ki se vam po daljšem času vrača v življenje in vas vznemirja.

ŠKORPIJON

Pozanimajte se glede novosti v zvezi s pravno zadevo, ki vas najbolj obremenjuje. Res je, da imate prav, toda pot bo še dolga in pozor, da ne bi založili česa pomembnega.

STRELEC

Pri delu boste pričeli z novim projektom, ki bo napredoval tekoče in gladko. Dobro bi bilo, da spregovorite o vsakršnih izpopolnitvah, za katere mislite, da so potrebne.

KOZOROG

Želeli si boste napredovanja in finančnega izboljšanja, zato boste sprejeli poslovne ponudbe, ki vam bodo to omogočile. Včasih boste pripravljeni storiti tudi kaj takšnega, kar običajno ne bi.

VODNAR

Danes boste še posebej družabni, v službi pa se boste želeli uveljaviti. Iz tega razloga boste izredno prilagodljivi, saj želite ustrezati pogojem nadrejenih.

RIBI

Vse se dogaja na pravi način in tudi vam bo odleglo, saj ne boste več sami za vse. Nekaj, kar je sicer odvisno le od vas, je skoraj, da že zaključeno, sicer pa ostanejo podrobnosti.