OVEN
Veliko možnosti imate pri tisti simpatiji, ki vam že nekaj časa hodi po glavi. Vezani boste od partnerja želeli neke odgovore, a boste malo razočarani, ker se o tem ne bo pripravljen pogovarjati.

BIK
Na področju čustev so v današnjem dnevu mogoče razne pikantne novosti, vendar tokrat ne pri osebi, o kateri ste v zadnjih časih veliko razmišljali.

DVOJČKA
Pri delu se boste soočili z neprijetnimi stvarmi, kar pa samo po sebi ni slabo. Iz napak se vedno lahko naučimo nekaj pozitivnega. V prihodnje boste previdnejši in svojih nalog ne boste več zaupali komurkoli. 

RAK
Zaupajte svojemu partnerju in notranjemu glasu ter ne pustite, da vas zavedejo lažne besede nekoga v bližini. Ljubezen bo v prvi polovici dneva na prvem mestu.

LEV
Na vsak način se poskusite izogniti sporom, ki bi vas le utrudili. Nekoliko strožji boste kot do zdaj. Ste zelo sumničavi, kar ni najboljši način, da rešite zaplete.

DEVICA
Držite se enih in istih stvari, ki naj bi ostale že zdavnaj v preteklosti. Pazite, ker se preveč prepuščate presoji drugih in jih tolerirate, kljub temu da niste zadovoljni.

TEHTNICA
S pomočjo sodelavcev boste blesteli na poslovnem področju in v odnosih s kolegi, zelo bodo zaupali v vaše sposobnosti in vi se boste lahko zanesli nanje.

ŠKORPIJON
Obstaja možnost, da obnovite prijetno prijateljstvo iz preteklosti. Izkoristite vsak dragocen trenutek za pobotanje in pogovor. Bodite iskreni in sproščeni!

STRELEC
Pri delu vas zanimajo vse podrobnosti, in prav to je v današnjem dnevu edina pot do uspeha. Lahko se odpravite na pot, po možnosti v družbi prijateljev.

KOZOROG
Partnerju ne boste znali povedati, kaj hočete, vendar bo kljub vsemu uganil, katere želje so vam najpomembnejše. Hvaležni mu boste za razumevanje.

VODNAR
Ne obžalujte odnosa z osebo, ki se je trenutno oddaljila. Za zdaj ne moreta najti skupnega jezika. Premislite o določenih zadevah, ki bi jih najraje pozabili.

RIBI
Vezani boste imeli občutek, da z ljubljeno osebo ne razmišljata enako. Ni nujno, da se vedno v vsem strinjata, ne pozabite tega. Pomembno je, da ugotovita, zakaj eden razmišlja tako in drug drugače.