OVEN
Navdušili vas bodo ljudje, ki so spontani in odkriti. Le s takšnimi se boste tudi vi sprostili. Pri srčnih zadevah spet nekoliko dvomite, kar ni najboljša rešitev.

BIK
V skladu s svojim temperamentom in čustvenim statusom, odgovorite na priložnost, ki se vam ponuja v drugi polovici današnjega dne.

DVOJČKA
Vezani se boste danes počutili še posebno blizu vaši boljši polovici. Sedaj je ugoden čas, da se pogovorita glede vajinih čustev in vajine skupne prihodnosti.

RAK
Vaša želja je, izpostaviti se v neki družbi in v ta namen zelo dobro izkoriščate vaše sposobnosti zapeljevanja. Ste pred vzburljivo ljubezensko romanco ali strastno vezo, zato se ne zapirajte.

LEV
Nikar se ne naslanjate na ljubezensko neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti. Pomembno je, da povlečete koristno in poučno izkušnjo iz skupnega življenja.

DEVICA
V ljubezenskem življenju z ljubljeno osebo delujete zelo energično. Imate idealno priložnost, da slišite pozitivne komentarje, ki vas bodo dvignili v višave.

TEHTNICA
Znašli se boste na področju, na katerem še niste bili. A brez skrbi, vse se bo dobro razpletlo. Skrajni čas je, da odprete novo poglavje in se mu prepustite.

ŠKORPIJON
Danes je odličen dan za razvijanje idej, situacij in ljubezenskih zadev. Privoščite si v svojem slogu! Trenutno ste v odličnem razpoloženju.

STRELEC
Začutili boste toplino prijateljev, pozitivno se boste spopadali z novimi izzivi. Zanesite se na svoj notranji glas. Z bližnjim poiščita kompromis in oba bosta zadovoljna.

KOZOROG
Z navdihom, ki ste ga deležni, boste obogatili svoje počutje. V prostem času poskušajte izživeti ustvarjalne pobude, ki silijo na plan.

VODNAR
Dokaj mirna nedelja, izkoristite jo za razmišljanje o tem, kako naprej, posebno glede domačih zadev. Nekdo vam bo odlično svetoval.

RIBI
Ni vse tako enostavno kot zgleda. Z bližnjim poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, bosta to seveda zlahka dosegla.