Horoskop

Horoskop za soboto, 15. decembra

W.Y.
15. 12. 2018, 06.50
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ta vikend bo znanje imelo veliko moč. Poiščite veliko informacij, pozorno opazujte in poglobite svoje razumevanje. Zvečer pa si privoščite nekaj zabave.

BIK
Okrog poznega popoldneva se potrudite, da bi nekaj spravili v pogon, kozmična energija namreč ustvarja nekaj megle. Morda boste morali samo počakati, da se stvari razjasnijo.

DVOJČKA
Težko boste ignorirali ali se upirali ustvarjalni in dinamični energiji, ki se bo nahajala okoli vas. Morda boste prejeli tudi kakšna darila, ki vas bodo razveselila.

RAK
Z vikendom prihaja velika priložnost v ljubezni in v nadgradnji vajinega razmerja. Trenutno sijete, pokažite to tudi navzven, saj vas nekdo ves čas opazuje!

LEV
Danes boste razmišljali hitro in si hitro premislili. Počakajte in ne recite ničesar, v kar niste prepričani, saj bi vas lahko nekdo popolnoma narobe razumel.

DEVICA
Pomembno bo občutiti čustveno toplino v neki družbi. Obojestranski interes za skupen korak pa predstavlja dovolj dober povod za ljubezensko srečo.

TEHTNICA
Naučite se sprejeti ljudi takšne, kakšni so in jih ne spreminjajte. Prikrita negativnost vam ni v pomoč niti podporo. Ljubosumnost vam lahko uniči veliko lepih situacij.

ŠKORPIJON
Če si želite premika naprej, bo konec današnjega dne primeren za sprejemanje odločitev. Postavite se za svoje želje! Popoldne vas bo navdihnilo manjše potovanje ali nova izkušnja.

STRELEC
Samski strelci boste občutili spremembe. Več kot odlična priložnost se vam bo pojavila, da boste uživali z osebo, ki vam pomeni več, kot si upate priznati.

KOZOROG
V naletu strasti in dileme, široko odprite oči in se zazrite v svoje srce. Ljubezen ima največjo moč, če ste dovolj iskreni in verjamete v svoje občutke. Hranite pozitivno usmerjenost.

VODNAR
Naklonjenost s strani prijatelja prinaša občutek nenadne sreče, presenetljive novice stalnost in sigurnost. S tem se ozdravlja vaš vzorec samouničevanja.

RIBI
Obstaja velika verjetnost, da boste deležni lepih komplimentov. Vseeno pa imejte razumna pričakovanja, drugače boste podlegli sijaju in ne dejstvom.