OVEN
Z nekom se ne morete dogovoriti tako kot običajno. Pustite vsaki stvari, naj prespi, ne prepuščajte se čustvom. Vse ob pravem času, raje se osredotočite na učenje ali urejanje financ.

BIK
V tem obdobju vašemu življenjskemu poslanstvu in osebni rasti pomagajo šolanje, študij in izobraževanje. Na teh mestih lahko srečate sorodno dušo.

DVOJČKA
Ob prebiranju gradiva ali sestavljanju pogodb pazite, zlasti glede pomembnih točk ali številk. Le tako boste lahko mirno nadaljevali. Vaša odpornost bo slabša, potrebujete oddih.

RAK
V današnjem dnevu boste v družbi zagotovo opaženi, vendar se bo veliko stvari dogajalo tudi za odrom. Bodite sproščeni in se prepustite dogajanju.

LEV
V današnjem dopoldnevu vas bo najbolje usmeril vaš šesti čut. Kar se tiče razumevanja ostalih, sploh v romantičnem kontekstu, ste že vse na nek način preboleli.

DEVICA
Skušajte se znebiti vzorca maščevalnosti, kajti oseba, ki vam je simpatična ni kriva za dejanja, ki so se vam zgodila v preteklosti. Najprej se sestavite sami, šele nato se podajte v razčiščevanje.

TEHTNICA
Napetost se zvišuje, posebno pri sestankih. Ničesar ne morete rešiti kar čez noč. Vsekakor pa bo pravi namig prišel od starejše osebe ali od nekoga, ki je glede vsega povsem nepristranski.

ŠKORPIJON
V popoldanskih urah bo v ospredju ljubezensko razmerje, ki se mu morda obeta sprememba. Stopajte previdno in si pustite dovolj prostora za manevriranje.

STRELEC
Pazite, da ne boste investirali večje količine denarja v nekaj, kar zna postati dolgoročna obveznost. V korist zdravju se odrecite sladkarijam in podobnim kaloričnim jedem.

KOZOROG
Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste nekoliko nepotrpežljivi, zlasti zjutraj. Nekaj klicev ali srečanj vas bo utrudilo, vendar se bo izkazalo, da so bili neizogibni.

VODNAR
Ne glede na to, česa se boste lotili, boste nekoga osupnili s svojo odkrito naravo. Vezani pa pazite, da ne boste prepirov s partnerjem reševali pred občinstvom.

RIBI
Živite na polno in ustvarite nekaj pozitivnih valov, zvezde jih bodo še povečale. V popoldanskih urah bodite pozorni na finance, tako na delu kot doma, da vas spremembe ne bodo presenetile.