OVEN
Premislite, kaj bi radi počeli. Imate neverjetno možnost, da vse skupaj premaknete tako, kot vam ustreza. Ob vas bo k sreči nekdo, ki popolnoma zaupa v vas.

BIK
Poglobite se vase in pokažite resnična ter iskrena čustva. S tem se boste izognili manipulativnim igricam, ki imajo redko pozitivne učinke in vodijo v nezadovoljstvo.

DVOJČKA
Pri delu vam jo bo nekdo pošteno zagodel, a mu ne boste ostali dolžni. Če vas pritisnejo ob zid, dobro veste, kako se odzvati. Domov se boste odpravili kot zmagovalec. 

RAK
Glede poslov se lahko dogovorite, sicer pa nekaj časa vseeno zapravljate ob razmišljanju. Povsem brez razloga, saj se bo vse razpletlo tako, kot vam ustreza.

LEV
Zapišite si nekaj pomembnega, tako ne bo več nobenih nesporazumov. Dela bo nekoliko več, kot ste pričakovali. Kljub temu boste zmogli in se vsemu skupaj nasmejali.

DEVICA
Najboljša rešitev današnjega dne je vsekakor to, da sami organizirate nekaj, kar bo koristilo vsem vpletenim. Izkazali se boste tudi v ljubezni.

TEHTNICA
Ne razlagajte vsem, kaj se vam je zgodilo včeraj. Še sami ne veste, kaj bi storili. Za zdaj ni druge poti, kot da počasi poiščete pot iz zagate.

ŠKORPIJON
Dan bo ugoden za to, da dokažete svoje dobre namene, še posebej v prijateljskih odnosih. Vsekakor si pomagajte z vsem, spomnite se nečesa iz preteklosti.

STRELEC
Vaš spomin in koncentracija bosta na višji ravni in vi boste kar pokali od zadovoljstva. Tisti, ki ste v vezi boste postavljeni pred vznemirljive preizkušnje.

KOZOROG
Nujno se morate odpraviti ven, ker vas čaka izredno zanimivo poznanstvo. Imejte odprte oči. Vezani pa poskrbite, da partnerja prijetno presenetite. 

VODNAR
Zelo boste posesivni in večkrat se boste zalotili, da partnerju sploh ne pustite dihati, čeprav nimate nobenega razloga za takšno obnašanje. Pomirite se in poskrbite, da boste zadovoljni.

RIBI
Nimate časa za vse, kar se vam ponuja. Preveč se obremenjujete, vaše telo ne zdrži takšnega tempa. Počakajte, bodite razumni vsaj glede denarja.