OVEN
Tako na poslovnem kot zasebnem področju boste danes malce nevoščljivi. Prijatelji ali vaši sodelavci so pokazali, da so v nekaterih dejanjih izvirnejši kot vi. Sposobni ste narediti boljši vtis.

BIK
Paziti boste morali na ton svojega glasu. Spremljal vas bo občutek, da so vaše besede in razmišljanja prava resnica, kar pa ne bo všeč ljudem okoli vas.

DVOJČKA
Druga polovica dneva bo vznemirljiva. Zalotili se boste, da se vaše oči obračajo za prepovedanim sadežem. Premislite, v kakšnem razmerju se trenutno nahajate in pretehtajte svoje odločitve.

RAK
V ljubezni se boste izogibali dokončnim odgovorom. Namenoma boste nejasni, zato bo moral partner pogosto ugibati, kaj ste v resnici mislili. Tako vam ne bo treba prevzeti odgovornosti.

LEV
Naredite nekaj več za zbranost pri delu. Potem se boste lahko brez občutka slabe vesti odpravili na lepše, posebno ko bo prišlo povabilo od nekoga, ki vas očitno osvaja.

DEVICA
Končno se boste spomnili, da imate tudi svoje ljubezensko življenje, ki vas že zelo nestrpno čaka. Dobro veste, da je v jamranje javnosti del vašega nastopa, da pa vam pravzaprav ničesar ne primanjkuje.

TEHTNICA
Spogledovanje se lahko spreobrne v nekaj izredno zanimivega. Vseeno se boste hitro umirili, tudi zato, ker bi radi znova premislili. Nočete se zaletavati. Pri denarju vas spremlja sreča.

ŠKORPIJON
Za vas se je namreč začelo obdobje, ko se izgubljate v stvareh, ki motijo vašo pozornost. Nikar se ne ustavljajte, saj bi lahko zamudili nekaj pomembnega!

STRELEC
Pazite na zdravje, saj ste trenutno nekoliko bolj izpostavljeni utrujenosti in slabšemu počutju, ki se lahko še stopnjuje, če tega ne boste preprečili.

KOZOROG
Po glavi se vam bodo pletle negativne misli. Občasno si sami sebe predstavljate kot žrtev, kar povzroči, da se počutite nemočne in ranljive, vendar je to samo trenutno stanje.

VODNAR
Zdravje se bo izboljšalo, počutili se boste, polni energije in optimizma! Takšen nenaden zasuk vam bo dal veliko zagona tudi pri zasebnih rečeh.

RIBI
Simpatije se bodo razvile na poslovnem področju, kar pa lahko usodno vpliva na vaše srce. Prepričajte se ali se vam danes resnično splača tvegati.