OVEN
Ne morete zavrniti nikogar, a tako se le zapletate v dodatne in nepotrebne težave. Potem vas še dodatno zaslišujejo, zakaj ste se umaknili in niste izpolnili vsega.

BIK
Energičnost bo danes prava partnerica za nepredvidljive dogodke na delovnem mestu. Odzivali se boste na vse, s čimer se boste srečali, in dolgočasno res ne bo.

DVOJČKA
Zdravstveno stanje in psihično počutje se bosta vidno izboljšala, zato boste delovali spočiti in polni energije. Pojdite v družbo in si naberite novih moči, ki so na vidiku.

RAK
Pojavila se bo priložnost na katero čakate že zelo dolgo. Pazite, da boste ob pravem času na pravem mestu, saj vas nihče ne bo čakal in vzpodbujal.

LEV
Težko sicer skrivate trenutno počutje, a danes bo ta spremenljivost manj izrazita. Ste dokaj dobro podkovani, vendar tudi vi si lahko privoščite malo premora.

DEVICA
Nevihta bo šla mimo vas brez večjih posledic zato si ne delajte večjih skrbi, preživeli ste že marsikaj hujšega. V družbi prijateljev se odpravite na prijetno zabavo.

TEHTNICA
Priznajte, da ste se glede določene zadeve zmotili. Tako bo lažje tudi drugim, ki so ne krivi ne dolžni obstali kar na pol poti in vas čakajo. Ne zapirajte se vase.

ŠKORPIJON
Sanje vam bodo prinesle marsikakšen odgovor na vaša skrita vprašanja. Malo boste zmedeni ampak se boste popoldne vseeno sestavili in začeli pozitivno razmišljati.

STRELEC
Ugodno dopoldne po možnosti preživite na odprtem ali ob navezovanju novih, zanimivih stikov. Še je čas, da poskrbite za boljše zdravje in vitko postavo, po kateri hrepenite.

KOZOROG
O svojih čustvenih dnevih, ki so pred vami, mirne duše spregovorite na ves glas, sicer si bo izvoljenec vašega srca vsa vaša dejanja razlagal popolnoma napačno.

VODNAR
Ne pozabite, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha. Zato nimate razloga, da zganjate paniko in preveč komplicirate. Prepustite čustvom prosto pot.

RIBI
Dinamika dela bo v današnjem dnevu pestra. V ospredje bo stopil vaš čut za diplomacijo in bo več kot dobrodošel. Živahnost, iskrenost in igrivost bodo vaši aduti.