OVEN
Danes vas bodo preplavili posebni občutki nostalgije. Nikar se ne zadržujte med štirimi stenami, saj vam to ne prinaša nobene radosti. Pojdite med ljudi in se odprite.

BIK
Dan bo malce len, tudi iz postelje boste vstali malo kasneje kot običajno. Bo pa zato večer bolj pester in vznemirljiv, saj boste pripravljeni na zabavo.

DVOJČKA
Malo vas je strah, saj se tokrat niste ravno najboljše organizirali. Kljub temu bo vse potekalo brez večjih zapletov. Imeli boste srečo.

RAK
Prijetno povabilo vas ne bo pustilo ravnodušne. Imate še nekaj nujnih družinskih opravkov. Potem bo še čas za srečanje. Naj vse steče spontano, na podlagi prvega občutka.

LEV
Vaš optimizem vam bo danes polepšal dan in vas naredil še bolj privlačne. Za večer boste imeli veliko dobrih povabil, ki bodo premostila slabo voljo.

DEVICA
Srečanje, ki se vam obeta bo zelo prijetno in mogoče celo malo obremenjujoče, saj gojite močna čustva, ki jih boste danes s težavo nadzorovali.

TEHTNICA
Mogoče je, da boste našli nekaj, na kar ste že pozabili. Iz vsega lahko potegnete več zase, posebno na delu. Prebudili se bodo spomini, ki vas vodijo v poglobitve.

ŠKORPIJON
Pod vplivom ugodne Lune se lahko odpravite na pot. Imeli boste občutek, da ste našli sorodno dušo. Ne pokvarite vsega s preveliko zgovornostjo, čeprav tako skrivate čustva.

STRELEC
Ves dan se boste veselili večerne zabave, kjer si boste dali duška, pazite le, da ne boste pretiravali z alkoholom in sarkastičnimi pripombami.

KOZOROG
Važno je, da ste postorili, kar ste mislili. Sedaj se lahko brez kančka slabe vesti sprostite in pohitite k novim zmagam naproti. Prebuja se tudi vaša strast.

VODNAR
Preveč hrane in pijače bi vam lahko povzročilo nekaj težav, zato se poskusite, če je le možno malce zadržati in poskrbeti za dovolj gibanja.

RIBI
Ustrezala vam bosta mir in tišina, saj ste se v tem tednu že dovolj zabavali. Zato ne bo nič čudnega, če boste večer preživeli v ožjem krogu.