Napoved

Horoskop za petek, 7 .decembra

W.Y.
7. 12. 2018, 06.05
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN
Ne obremenjujete se preveč s prihodnostjo in živite dan za dnem. Tako se vam bo vse posrečilo, pridobili pa boste na veliko zanimivih sogovornikov.

BIK
Postajate vsaj na videz spet preveč mirni. Druga stran tokrat ne bo preveč razumevajoča. Morda vas zaenkrat ne zanima, da bi prenovili vajin odnos.

DVOJČKA
Preveč se ukvarjate z nečim, kar vam bo uspelo šele takrat, ko boste veliko bolj sproščeni in samozavestni. Potrebujete partnerjevo podporo. Dobili jo boste.

RAK
V današnjem dnevu boste bolj počivali in se pripravljali na nadaljevanje vaših zastavljenih ciljev. Prijetno se boste počutili tudi v družbi mlajših, ki vas bodo razveseljevali.

LEV
Planeti vam bodo danes zelo naklonjeni. Karkoli boste počeli, se boste odlično počutili. Veliko se boste pogovarjali z družinskimi člani in prijatelji.

DEVICA
Danes bo vse nekoliko lepše in boljše kot v preteklih dnevih, ko vas je spremljalo nekaj napetosti in slabe volje. Vse to je za vami, veselite se.

TEHTNICA
Bližnji po tihem računa na vašo pomoč. Ker vam je on velikokrat stal ob strani, mu ne obrnite hrbta. Zrelo se pogovorita in poiščita boljšo skupno pot.

ŠKORPIJON
Na vprašanja boste odgovarjali zelo kratko in natančno in s tem presenetili okolico. Neugodno za finančna tveganja in za urejanje uradnih zadev.

STRELEC
Prosti čas namenite sebi, poskrbite za svoje dobro počutje in ne pozabite na nego telesa. Preberite kakšno dobro knjigo in posvetite se meditaciji.

KOZOROG
Srce vam ogreva nekdo, ki vas ni pozabil. Namenil vam bo takšen pogled, ki bo razburkal vašo domišljijo. Ne ustavljajte se pri prvem vtisu.

VODNAR
Glede na to, da je danes za vas pozitiven se boste odlično počutili in nihče vas ne bo mogel spraviti v slabo voljo. Prišli boste tudi do pomembnih zaključkov.

RIBI
To, da boste gledali malo bolj na svojo korist še ne pomeni, da ste bolj sebični od drugih. Vsak pač mora najprej poskrbeti zase. Vseeno pa pazite, da vas ne odnese predaleč.