OVEN
Noben problem vas ne bo mogel spravili iz tira. Vse se bo dogajalo spontano in brez zastojev. Vaš smisel za humor pa bo marsikoga spravil v dobro voljo.

BIK
Obremenjevale vas bodo rahle zdravstvene težave a jih boste premagali. Odpravite se na izlet v neznano in se nadihajte svežega zraka. Zelo vam bo koristilo.

DVOJČKA
Pazite pri delu, lahko vam ponagaja površnost. Niste preveč pozorni na zdravje, imate občutek, da se lahko soočite z vsako oviro, čeprav temu ni tako in tokrat bi se utegnili preobremeniti.

RAK
V določeni situaciji imate res veliko več sreče kot pameti. Odprlo se vam bo veliko novih in zanimivih priložnosti, dobro jih preučite in zgrabite za najboljšo.

LEV
Ali še niste ugotovili, da z dosedanjimi izgovori ne boste prišli daleč. Raje povejte po pravici drugače vam bo partner zameril. To pa za vas ne bilo dobro.

DEVICA
Malo preveč se ukvarjajte s tem, kaj si mislijo drugi. Zato pa poskusite današnji dan preživeti v krogu ljudi, ki vas ne utrujajo. Tudi večer bo po vašem okusu.

TEHTNICA
Čakanje tokrat ne bo obrodilo sadov, zato morate nemudoma ukrepati. V nasprotnem primeru vse posledice pripišite sebi. Popoldne se boste podali v raziskovanje.

ŠKORPIJON
Veliko boste govorili in tako prikrivali dejstvo, da niste pripravljeni na kaj bolj konkretnega. Še malo in rešili boste nekaj sporov, ker določene stvari opazujete drugače, vsekakor bolj optimistično.

STRELEC
Ne branite se ponujene pomoči, kadar jo potrebujete. Raje jo sprejmite odprtih rok, tako se boste pokazali v veliko lepši luči. Spogledovanje bo zelo prijetno in sladko.

KOZOROG
Zaradi premalo telesne aktivnosti se vam je nabralo nekaj odvečnih kilogramov. Poglejte se v ogledalo in se zamislite nad svojo podobo ter začnite čim prej ukrepati.

VODNAR
Pri marsičem boste počasnejši kot po navadi. Zato boste slišali tudi kaj neprijetnega. Očitno vam še vedno nenehno mečejo polena pod noge.

RIBI
Nikar ne zaspite na lovorikah, ampak ostanite še naprej budni. Nujno se boste morali opredeliti. Izberite prijetno, vendar drugačno možnost, ki vam jo bo svetoval prijatelj.