Napoved

Horoskop za sredo, 28. novembra

W.Y.
28. 11. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Trenutno ne potrebujete odvečnih napotkov ali pomoči, kar boste tudi jasno izpostavili. Pri delu boste izredno spretni, uspešno si boste priborili tisto, kar vam v bistvu pripada.

BIK - Poslovno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in energije, kar vas bo jezilo. Seveda bodo dolgoročno posledice lahko spodbudne, zato je najboljše da malce potrpite.

DVOJČKA - Imate občutek, da se lahko odločate sami, a izkazalo se bo popolnoma drugače. Nekdo vas izziva in opazuje, vi pa se boste morda celo predolgo spraševali, čemu.

RAK - Preveč pogrešate nekoga, tega pa mu morda nočete priznati, zato se zatekate v žalost in slabo počutje. Pričakujte še nekaj zoprnih trenutkov, nato se boste sestavili.

LEV - Konkretno zavrnite tisto, kar vam ne ustreza. Bližnjice in ovinkarjenja zagotovo ne vodijo nikamor in vam niso pisana na kožo, zato povejte, česa ne morete sprejeti, ter se tega držite.

DEVICA - Čim prej se pripravite na pomembne opravke in odločitve, zberite vse, kar boste potrebovali. Ne dovolite, da bi vas preverjali glede nečesa, kar še predobro poznate.

TEHTNICA - Spočite si, saj nimate dovolj energije, da bi nadaljevali s tempom, ki vas lahko posrka vase. Bolj ustvarjalni boste v teh dneh črpali navdih za vaša ustvarjanja in mu sledili.

ŠKORPIJON - Ne potrebujete velike družbe, temveč le nekaj izbranih obrazov, ki vas lahko razvedrijo in spravijo v dobro voljo. V ljubezni je vse naenkrat izredno mirno, kar vam bo ustrezalo.

STRELEC - V današnjem dnevu boste zagnani, posebno v odnosih s tistimi, ki vas usmerjajo naprej in vam ne pustijo lenariti. Vse se dogaja v krogih, ki vam niso najbolj poznani.

KOZOROG - Veliko zanimivih in vznemirljivih ljudi bo krožilo okoli vas. Prijetna druženja in veliko akcije bo tisto, kar vas bo dvignilo in razveselilo. Pokažite posebno pozornost, všeč vam bo.

VODNAR - Nekdo ne ve, kako bi ravnal z vami, in več kot očitno je, da se še ne poznata dovolj dobro, da bi lahko bila sproščena v odnosu. Malce boste zadržani, kar ne prinaša rešitev.

RIBI - Nekaj boste začeli gledati v popolnoma drugačni luči kot do zdaj. Vse se bo pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, ki si jo že nekaj časa želite udejanjiti.