Napoved

Horoskop za torek, 27. novembra

W.Y.
27. 11. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

OVEN - Občutljivi boste in zato še vedno oklevate glede pomembnega pogovora na ljubezenskem področju. Na zadeve poglejte iz več mogočih zornih kotov in nikar ne komplicirajte.

BIK - Če še niste našli ljubezni svojega življenja, je to mogoče zato, ker si tega do sedaj niste dovolj iskreno želeli. Če ste v zvezi, ki vas že nekaj časa omejuje, razmislite o nadaljevanju.

DVOJČKA - Vesel in strasten čas, ki je pred vami izkoristite tudi za gibanje na prostem in druženja. Večja bo verjetnost intelektualnih uspehov, kar vas bo navdušilo in okrepilo.

RAK - Obetajo se vam nova vznemirljiva srečanja in predvsem to, da boste tako v poslovnih kot v ljubezenskih odnosih veliko bolj sproščeni in samozavestni, kar vas vodi naprej.

LEV - Ugodna kombinacija planetov, je sicer še vedno na vaši strani, toda tisto, kar se je začelo obetavno, se sedaj ustavlja, kar vas vznemirja. Nikakor se nočete prilagoditi na nove okoliščine.

DEVICA - Ob delovnih nalogah boste pravilno zaslutili, kaj bi morali storiti, zato nikar ne oklevajte preveč. Lahko se vam obrestuje naložba, zato naj vas ne skrbi preveč, kako se bo vse skupaj zaključilo.

TEHTNICA - Pazite v odnosu z nasprotnim spolom, sicer boste zlahka naredili novo napako, ki jo boste že kmalu obžalovali. Popazite tudi glede prehrane in v prometu, saj boste nemirni.

ŠKORPIJON - V ljubezni se morate počasi odločiti. Nekdo vam je podoben in dovolj bo le nekaj korakov in dobre volje, da bo slika veliko bolj jasna. Vsekakor si vzemite dovolj časa.

STRELEC - Nekomu ste preveč obljubili, zdaj vam preostane le, da obljubo izpolnite. Končno boste storili nenavaden ljubezenski korak, ki se vam lahko kmalu obrestuje.

KOZOROG - Na tuje občutke glejte čim bolj racionalno in se z njimi ne ukvarjajte. Ne dovolite, da bi vaša čustva še naprej nihala, kot se je to dogajalo do sedaj, raje zbistrite svoje misli.

VODNAR - Razmišljali boste o tem, kaj bi lahko v določenem odnosu izboljšali ali spremenili. Čustveno ste bolj vpleteni, kot si želite priznati, zato s konkretnimi rešitvami še počakajte.

RIBI - Prikupni boste in s svojo očarljivostjo se boste dotikali ljudi v svoji bližini. Vaša hrepenenja po ljubezni tokrat ne bodo takoj uslišana. Raje nekoliko oživite ljubezenski odnos.