Napoved

Horoskop za nedeljo, 25. novembra

W.Y.
25. 11. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes boste premagali same sebe in naredili korak naprej. Zaupanje je bistven ključ do umirjenosti. Ne toliko v druge ljudi, bolj pomembno bo zaupati vase.

BIK - Komunikacija vam bo predstavljala pot do osebne preobrazbe. Sprejeli boste pomoč planetov, ki vam dajejo posebno energijo pri pridobivanju informacij, ki so vam uganka.

DVOJČKA - Večinoma umirjena energija bo delovala na vas spodbudno. Stvari se res ne odvijajo tako hitro kot bi želeli, vendar boste vse počeli z več miru in bolj poglobljeno.

RAK - Naklonjena vam bo luna, ki lahko prinese dobre iztočnice v pogledu ljubezni in na splošno srečo. Nekoliko težje bo v primeru, da ne bo vse tako kot si želite.

LEV - Pritoževali se boste nad neučinkovitostjo drugih. Ta kritična naravnanost pa vam ne bo prinašala nobene koristi, zato čim prej prenehajte s takšnim obnašanjem.

DEVICA - Kocka sreče se vam bo danes zavrtela v pravo smer. Povečala se bo želja po preobrazbi. Vaša naloga bo, da se boste sprostili in da uvidite lepoto življenja.

TEHTNICA - Tehtnice boste ujete v vsakodnevne obremenitve, kljub prostemu dnevu, si ne boste znali vzeti časa zase. Utrujeni si boste želele počitka, toda življenje bo prinašalo nove obremenitve.

ŠKORPIJON - Zgodili se bodo premiki, kar pomeni, da boste nekoliko bolj občutljivi. Raziskovali boste vse tiste dejavnosti, ki so vezane na umetnost in znanja iz sveta duhovnosti.

STRELEC - Vsako iskanje povezanosti z duhovnim bo prinašalo zadovoljstvo. Morda vam odziv nekoga, ki ste ga spoznali pred kratkim, na začetku ne bo povsem jasen, sicer pa se bosta kar hitro uskladila.

KOZOROG - Današnji dan lahko spodbuja čustveno krizo soočanja s svojimi senčnimi stranmi, vendar se lahko skozi to krizo rojeva tudi ustvarjalnost. Romantike in strasti bo nekaj manj.

VODNAR - Spremljala vas bo simpatična energija, ki vam bo prišla zelo prav v odnosih. Dan bo v znamenju odkrivanja novih možnosti in nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč.

RIBI - Negotovi ste, kar se zrcali tudi na ljubezenskem področju, saj prave priložnosti preprosto ne prepoznate. Pot bo sprva težka in dolga, toda na koncu boste ugotovili, da imate več priložnosti.