Napoved

Horoskop za sredo, 21. novembra

W.Y.
21. 11. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Želite si več skladnosti, čaka pa vas čas poln preobratov in turbolence. V zadnjem hipu boste spremenili načrte, kar se vam ne dogaja prav pogosto in vas hkrati vznemirja.

BIK - Niste preveč optimistični, vseeno pa se borite za svoj jaz, tudi če vas ne bodo podpirali. V ljubezni ste prepričani, da vam je spodletelo, čeprav vseeno nekoliko pretiravate.

DVOJČKA - Vrtite se v nekem začaranem krogu, saj marsikaj ni v skladu z vašimi skritimi pričakovanji. Pozor tudi z nekom iz preteklosti, ki se še vedno vrti v vaših krogih.

RAK - V središču pozornosti se boste odlično počutili, saj vam bodo na glas priznali, da imate glede marsičesa prav. Radi bi naredili še kak korak naprej in premislili o cilju, ki vam pomeni nov izziv.

LEV - Pazite na zdravje, premislite o posledicah prevelike živčnosti, ki se pojavlja že nekaj časa. Tudi pri delu pretiravate s stvarmi, ki jih za zdaj ne morete spremeniti.

DEVICA - Čutite, da vam nekaj ne ustreza, zato bodite pazljivi, posebno pri pomembnih dogovorih. Premaknili se boste z mrtve točke, vseeno pa vse skupaj še ne poteka tako, kot si želite.

TEHTNICA - Pozanimali se boste glede stvari, ki ste jih nekoč počeli z veseljem in zanimanjem. Preverite nekaj starih podatkov, saj lahko dobite izredno koristne in uporabne informacije.

ŠKORPIJON - Raziskujte, saj se sijajno počutite ob čisto novih izkušnjah. Prebujata se vaša igrivost in vročekrvni temperament. Tudi glede ljubezni boste končno pripravljeni na napredek.

STRELEC - Več stikov boste v današnjem dnevu imeli z osebami, ki jih že nekaj časa pogrešate. To vas bo sprva zmedlo, saj ne boste takoj vedeli, kako naj bi se do njih sploh obnašali.

KOZOROG - Ljubezen bo imela več obrazov, zato se s partnerjem nikakor ne boste mogli mirno pogovoriti in sporazumeti. Nenehno si želite nekaj več, nepotrpežljivi ste, kar nekoga moti.

VODNAR - Danes boste razigrani in motivirani, zato si zastavite nekaj novih delovnih ciljev. Lahko celo zaslužite več kot običajno in to bo vsekakor okrepilo vašo samozavest.

RIBI - Optimistični boste, srce vam bo ogrevala pozornost nekoga, ki vam je podoben, igriv in simpatičen. Ne pozabite pa na nekaj delovnih priložnosti, saj je le od vas odvisno, česa se boste lotili.