Astro

Horoskop za torek, 20. novembra

W.Y.
20. 11. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes lahko pričakujete nekaj pozitivnih premikov, saj boste pokazali iznajdljivost in komunikativnost. Doma se boste zadrževali le toliko, kolikor je resnično nujno.

BIK - Razmislite, saj imate kar nekaj možnosti za spremembo svojih navad. Nikar ne oklevajte, tudi glede pomembnega srečanja, sicer boste morali počakati na drugo priložnost. 

DVOJČKA - Znašli se boste v odštekani družbi, kar vas bo zmotilo zato, ker bodo številni z vami izredno zahtevni in vztrajni. Ne dovolite pritiskov, saj se sami zavedate, kaj si želite. 

RAK - Skok v nove projekte se lahko konča presenetljivo dobro. Imate dovolj samozavesti, prepričljivi ste in zato lahko s pravimi prijemi v današnjem dnevu počasi napredujete. 

LEV - Skrajšajte svoj nagovor, posebno v situacijah, ko bi rad še kdo drug kaj povedal. Nič vam ne bo koristilo, če boste razpravljali v nedogled, medtem ko vas nihče ne posluša. 

DEVICA - Številne stvari se obračajo v pravo smer. Ostane vam le, da pospešite nekaj, kar ste odlašali. Z dobrimi predlogi se boste zlahka prebili v ospredje, saj vam bodo številni le prikimavali. 

TEHTNICA - Zatekate se v ene in iste reči, kar vas močno utruja. Počasi prihaja nekaj novih namigov, nekaj, kar vam vrača optimizem in upanje. Poskusite izboljšati svojo kondicijo.

ŠKORPIJON - Vrtite se v začaranem krogu, namesto da bi pogumno poiskali neko možnost za nadaljevanje. Ljubezen bo tokrat okoliščinah v ozadju, pojavi se lahko celo razmišljanje o prekinitvi.  

STRELEC - Nekdo se vam bo oglasil v pravem trenutku, zato boste začutili vpliv pozitivne energije. Brezskrbno se boste podali v podvige, o katerih ste do pred kratkim samo sanjali. 

KOZOROG - Nakopali ste si preveč obveznosti in spremlja vas neprijeten občutek, da vam tokrat vendarle ne bo uspelo dokončati vsega, kar ste si pred kratkim zastavili. 

VODNAR - Pri določenih opravkih se boste ustavili in ugotovili, da ste utrujeni. Zato raje počakajte, kajti s prenagljenimi potezami bi si lahko naredili več škode kot koristi. 

RIBI - V službi se obrnite k tistim nalogam, ki jih že obvladate. Nikakor se ne morete notranje umiriti, saj ste prepoznali določene energije, ki vam trenutno niso všeč.