Napoved

Horoskop za nedeljo, 18. novembra

W.Y.
18. 11. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Spet boste svobodno zaplavali skupaj z vašim življenjskim tokom in nič ne bo zmotilo vaše notranje harmonije. Današnji dan boste preživeli v dobri družbi.

BIK - Podzavestno si boste izbrali pravo družbo in cilj, ki vam je vsekakor pisan na kožo. Vzpostavili boste stike z osebo, s katero ste nekoč uspešno sodelovali ali pa vas še vedno na neki način mika.

DVOJČKA - Morda vas bo vleklo v višave, v hribe ali na kakšen drugačen podvig. Vendar bodite čim bolj previdni in sledite svojemu notranjemu občutku, ki vas bo varoval in usmerjal.

RAK - Neko kronično težavo boste lahko premagali na način, ki ga že poznate. Če ne bo uspešen se zazrite v svojo notranjost in morda se vam pojavi pravi odgovor.

LEV - Uprite se želji, da bi nadzorovali vsako podrobnost in preprosto zaplavajte s tokom čustev. Trenutno še ne morete niti slutiti, kam vas bo to pripeljalo.

DEVICA - Danes boste potrebovali nekaj miru, a žal ne boste imeli priložnosti se umakniti v osamo. Ljudje bodo od vas zahtevali veliko pozornosti, zato boste precej nezadovoljni.

TEHTNICA - Vaš nemirni duh vas bo vabil v naravo ali po vaših pustolovskih poteh, kjer si boste nabrali najbolj čudovite energije. Veselili se boste tudi prijetnega srečanja.

ŠKORPIJON - Naj vas ne bo strah predlagati nečesa novega. Naleteli boste na dober odziv. Prepričljivi boste, čeprav občasno ne prav taktni. Nikomur tako rekoč ne pustite do besede.

STRELEC - V današnjem dnevu boste počeli stvari, ki se bodo drugim zdele nenavadno vznemirljive, ampak vi se boste pri tem neizmerno zabavali, sreča bo na vaši strani.

KOZOROG - V današnjem dnevu boste podvrženi čustvenemu nihanju, tudi volje vam bo primanjkovalo. Ko se boste sprijaznili, da določena ideja ni uresničljiva, vas bo obiskala sreča.

VODNAR - Neki načrti z ljubljeno osebo se bodo težko uresničili, zato boste razočarani. Morda se boste zatekali v sanjarjenje o neki osebi, ki vam ni pripravljena slediti in vračati energije.

RIBI - Prebili se boste v ospredje, morda v nekoliko nepričakovanem trenutku. Ne dovolite, da bi se tudi tokrat vse skupaj končalo pri besedah. Imate veliko pozitivne energije, prenesli jo boste še na nekoga, ki vam je pri srcu.