Napoved

Horoskop za soboto, 17. novembra

W.Y.
17. 11. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Vse težje se boste soočali z drugimi, posebno z ljudmi, ki niso na vaši valovni dolžini. Težko vas bo prizadelo določeno dejstvo. Mogoče se boste odpravili na krajši izlet.

BIK - Hitro reagiranje bo vaša močna točka, ko se bo sprva dobra ideja izkazala kot napaka. Vsega niste mogli predvideti, glavno je, da ne odpoveste pod pritiskom.

DVOJČKA - Če vas bo kdo v današnjem dnevu besedno napadel, se kar pogumno branite. Ko oni potrebujejo mir, jih vedno razumete in zahtevajte to tudi od njih.

RAK - Zaletavost vam ne bo koristila, lahko pride do neprijetnih napak. Ne bo škode, če kakšno obveznost preložite in si danes privoščite nekaj prostega časa.

LEV - Čeprav bi se morali na določenem srečanju izkazati in pokazati svoje adute, pa nekako iz sebe ne boste mogli spraviti popolnoma ničesar. Vse skupaj se vam bo zdelo prenaporno.

DEVICA - V razmerju se boste počutili močne in sposobne, vendar vas okolica ne bo sprejemala kot takšne. Zaradi tega se lahko znajdete v težavah, saj preprosto ne boste mogli sprejeti dejstva, da vas ne poslušajo.

TEHTNICA - Manjka vam le še malo volje, da bi lahko prepričljivo obranili svoj položaj. Lahko se vam zgodi, da boste izgubili nekaj prednosti pred tekmeci. Naučite se sprejemati odločitve bolj zlahka.

ŠKORPIJON - Nekdo vam je všeč, čeprav si morate priznati, da za zdaj pravzaprav ne izražata vajinih čustev na pravi način. Vi zahtevate nekaj več dejanj, vse skupaj pa se je zavrtelo v začaranem krogu.

STRELEC - Potrebno bo nekoliko razmisliti o preteklosti, če želite realno oceniti, kaj lahko pričakujete od prihodnosti. Stvari so bolj povezane med seboj, kot si mislite. Za samske še ni prišel ugoden čas.

KOZOROG - V ljubezni si lahko v današnjem dnevu privoščite nov korak, ki vam bo dal novo energijo. Vaše srce bo kar poskočilo, ko boste prejeli pozitiven odziv od svoje boljše polovice.

VODNAR - Tokrat je nemogoče rešiti zadeve tako, kot ste si prvotno zastavili. Pripravite se na še nekaj zapletov, posebno če ste čustveno vpleteni še bolj, kot si želite priznati.

RIBI - Vse bo potekalo prehitro za vaš okus. To pomeni, da se boste v nekem trenutku odzvali dokaj ostro ali nestrpno in povedali več, kot ste nameravali. Ne dovolite, da bo draga oseba žrtev vaše trenutne slabe volje.